Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ – ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ 0–3




Σε ένα μέτριο παιχνίδι με λίγες φάσεις λόγω του δυνατού αέρα που επικρατούσε στο γήπεδο Νέας Μάκρης, ο φιλοξενούμενος Παμπαιανικός νίκησε 3-0 τον Προφήτη Ηλία και διασφάλισε την παραμονή του στην Β’ κατηγορία.
Ο Παμπαιανικός μπήκε αποφασιστικά στο παιχνίδι για να πάρει τους τρεις βαθμούς και στο πρώτο δεκάλεπτο ουσιαστικά το είχε καταφέρει αφού ήταν μπροστά στο σκορ με 2-0.
Ο τυπικά γηπεδούχος Προφήτης Ηλίας παρατάχθηκε στον αγωνιστικό χώρο με 11 μόνο ποδοσφαιριστές, οι οποίοι αξίζουν συγχαρητηρίων, γιατί έκαναν ό,τι καλύτερο μπορούσαν για την ομάδα τους.
Στο 3’ ο Γκόμπλιας με υπέροχη μακρινή μεταβίβαση στην πλάτη της άμυνας των γηπεδούχων, βρήκε τον Μυρτάι, ο οποίος με σουτ έγραψε το 0-1.
Στο 10’ ο Παπασωτηρίου βρήκε με ωραία κάθετη πάσα τον Μυρτάι, ο οποίος δεν δυσκολεύθηκε να σημειώσει το 0-2.
Στο 59’ ο Κατσαρός αφού πέρασε με ωραίες ντρίμπλες δύο αντιπάλους του, «έβγαλε» πάσα στον Στασινούλια, ο οποίος σημείωσε το 0-3.
Χωρίς προβλήματα η διαιτησία: Μπερέτας – Βιτσεντζάτος, Γκούγκαρης.
ΠΡΟΦ. ΗΛΙΑΣ (Γ. Φαράκος): Χατζημερκούρης, Λόκου, Σαριδάκης, Tούσα, Πετρογιώργος, Toγιάλλι, Σταύρου, Διαμάντης, Τσιακάρας, Καραγιώργος, Ψύλλας.
ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ (Ι. Χερίδης): Κασελούρης, Κρητικός, Κονδύλης, Ζάχαρης, Παπανίκου (75’ Αντωνόπουλος), Γκόμπλιας, Κατσαρός, Παπασωτηρίου, Ντούλας (85’ Γεωργόπουλος), Στασινούλιας, Μυρτάι (90’ Μηλιώτης).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money