Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

ΠΡΩΤΕΑΣ Π. ΦΩΚΑΙΑΣ – ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ 0–1


Φάση από τον αγώνα της Π. Φώκαιας


Με γκολ του Νίκα από τα αποδυτήρια (1’) ο Νικολακάκης πήρε τους 3 βαθμούς της νίκης από τον γηπεδούχο Πρωτέα, που παραμένει χωρίς νικηφόρο αποτέλεσμα στις 5 τελευταίες αγωνιστικές (4 ήττες, 1 ισοπαλία).
Οι φιλοξενούμενοι διατήρησαν έτσι, τις μαθηματικές ελπίδες που έχουν για παραμονή στην Α’ κατηγορία. Ο Νικολακάκης έπαιξε δυνατά από την αρχή, κι όσο περνούσε η ώρα οι παίκτες του αποκτούσαν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Αν μάλιστα, ήταν πιο προσεκτικοί στο τελευταίο τέταρτο, είχαν ευκαιρίες να διευρύνουν το σκορ της νίκης τους!
Αντίθετα, ο Πρωτέας εμφανίζεται τον τελευταίο καιρό μεταλλαγμένος. Έπαιξε κακό ποδόσφαιρο, με παίκτες που έδειχναν να μη γνωρίζονται μεταξύ τους και με κακή ψυχολογία, που είναι διακριτή από την εξέδρα…
Διαιτητές: Αντ. Βλάχος – Σπυρόπουλος, Β. Γαλάνης.
ΠΡΩΤΕΑΣ: Λαμπρόπουλος, Κατσούλας, Xύκα, Κούλιμπης, Λάζαρης, Μούργος (53’ Έλενας), Τσούνης (55’ Κοσμάτος), Χαρίτος (71’ Τσαμουράς), Μαραγκός, Μαμάκος, Βασιλείου.
ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ: Θεοφανίδης, Θεοδωρής, Νίκας, Πτερούντιος, Συγγελάκης, Ανδρεάδης, Τσαπανίδης, Τέρζιεφ, Καβάσης (68’ Κοκόλης), Λαζαρίδης, Παπαδόπουλος (70’ Τσοπανάκος).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money