Τετάρτη 15 Αυγούστου 2012

Ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ ΕΠΙΖΗΤΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΡΕΙΑ ΑΠΟ ΠΕΡΥΣΙ

Με νέα διοίκηση υπό τον κ. Πυλαρινό και αρκετές προσθήκες στο δυναμικό του, άρχισε την προετοιμασία του ο Κεραυνός Κερατέας. Παρά τα έντονα οικονομικά προβλήματα της περασμένης σαιζόν, ο σύλλογος μπαίνει σιγά-σιγά σε σειρά. Έτσι, αλλάζει η ψυχολογία παικτών και φιλάθλων και το σωματείο της Κερατέας με τις διορθωτικές κινήσεις που έγιναν, ελπίζει –σύμφωνα με τα λεγόμενα των παραγόντων του- να παρουσιάσει μια ομάδα πιο δυνατή από πέρυσι στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας.
Επέστρεψαν από την Μαρκό, όπου αγωνίσθηκαν την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο, τρεις ποδοσφαιριστές. Ο 36χρονος εξαιρετικός επιθετικός Χρήστος Κοντογιάννης, ο 27χρονος αμυντικός Σωτήρης Μεγαγιάννης και ο 19χρονος μέσος Δημήτρης Λιούμης.
Επίσης, αποκτήθηκαν από τον Παμπαιανικό ο 22χρονος επιθετικός Κώστας Σταμάτης και ο 18χρονος τερματοφύλακας Ορέστης Μανέκας, που ξεκίνησε από τον Α.Ο. Πάρου, μεταγράφηκε το 2010 στον Εθνικό Αστέρα και την περασμένη περίοδο αγωνίσθηκε στη Δ' εθνική με την Ολυμπιάδα Κερατσινίου. 
Από τον βασικό κορμό της περυσινής σαιζόν έφυγε μόνο ο κεντρικός αμυντικός Βαλεντίνος Γκίνης, που κατέληξε στον Σαρωνικό.
Επρόκειτο να ενταχθεί στην ομάδα και ο 32χρονος επιθετικός Γιώργος Γεωργίου αλλά φαίνεται ότι δεν επετεύχθη τελικά συμφωνία και ο παίκτης παρέμεινε στον Καναδά, όπου εργάζεται και ζει οικογενειακώς.
Η νέα διοίκηση με πρόεδρο τον τ. Αστυνομικό Διευθυντή Δημήτρη Πυλαρινό, που χαίρει μεγάλης εκτιμήσεως στην αθλητική και λοιπή κοινωνία της Κερατέας, προσπαθεί να παρουσιάσει ένα σύνολο αντάξιο του ονόματος και της ιστορίας του Κεραυνού!
Στις άλλες θέσεις του νέου Δ.Σ. ο Γιώργος Ελευθερίου είναι α’ αντιπρόεδρος και ο Νίκος Στουραΐτης β’ αντιπρόεδρος. Γενικός αρχηγός ανέλαβε ο Γιώργος Πολύζος, τεχνικός διευθυντής ο Δημήτρης Σκούφος και υπεύθυνος ακαδημιών ο Αντώνης Λιάγκης.
Στον πάγκο της ομάδος παρέμεινε ο Θανάσης Πετούρης (χωρίς τον Σπύρο Κοντό), ο οποίος, πάντως, έχει ακόμη να εκτίσει μέρος της ποινής αποκλεισμού του από την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο!

1 σχόλια:

Unknown είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money