Πέμπτη 2 Αυγούστου 2012

ΓΚΑΦΑ ΤΟΥ ΣΤ. ΧΡΥΣΑΦΗ ΕΞΕΘΕΣΕ ΤΗΝ ΕΠΣΑΝΑ

Η αναφορά της ΕΠΣΑΝΑ μεταξύ των Ενώσεων που παρευρέθησαν στην συγκέντρωση του Βασίλη Γκαγκάτση, στο Λουτράκι, δημιούργησε εντύπωση στο χώρο των απασχολουμένων με το προεκλογικό ρεπορτάζ της ΕΠΟ. Κι αυτό, διότι είναι γνωστή η συμπεριφορά του Βασίλη Γκαγκάτση προς την ΕΠΣΑΝΑ, με το απίθανο καταστατικό δικής του εμπνεύσεως και τα άλλα προεκλογικά …τερτίπια, υπέρ του κ. Μαγουλά που δεν εξελέγη…
Δεν υπήρχε, λοιπόν, περιθώριο εκπροσώπησης στην εν λόγω συγκέντρωση, από μέλος του σημερινού Δ.Σ. της ΕΠΣΑΝΑ που εξελέγη με το ψηφοδέλτιο της πλειοψηφίας. Μοιραία, την εκπροσώπηση αυτή, μπορούσαν να «εκφράσουν» με την παρουσία τους, μόνο οι εκλεγμένοι από το ψηφοδέλτιο του κ. Μαγουλά. Δηλαδή ένας εκ των κ.κ. Χρυσάφη και Δεστούνη.
Έτσι κι έγινε. Κατόπιν παροτρύνσεως του κ. Μαγουλά, ο β’ αντιπρόεδρος της ΕΠΣΑΝΑ Σταύρος Χρυσάφης, παρευρέθη στη συγκέντρωση του Λουτρακίου. Έκανε όμως μεγάλο λάθος, διότι η παρουσία του και μόνο, φάνηκε να υποδηλώνει επίσημη εκπροσώπηση της ΕΠΣΑΝΑ ενώ δεν συνέβαινε κάτι τέτοιο! Γεγονός, που τον καθιστά υπόλογο στην πλειοψηφία του νέου Δ.Σ. της Ένωσης, το οποίο τίμησε τον κ. Χρυσάφη, ψηφίζοντάς τον ως β’ αντιπρόεδρο…
Η συμπεριφορά του κ. Χρυσάφη αναμένεται να συζητηθεί λεπτομερώς στην επόμενη συνεδρίαση του Δ.Σ της ΕΠΣΑΝΑ. Μέχρι τότε, φαίνεται να αναζητείται ο αντικαταστάτης του κ. Χρυσάφη για την θέση του β’ αντιπροέδρου, επειδή πληροφορούμεθα ότι κάποιοι είναι έτοιμοι να του ζητήσουν να παραιτηθεί από την συγκεκριμένη θέση…
Μάλιστα, υπάρχει ενδεχόμενο να εκδοθεί ανακοίνωση Τύπου από την ΕΠΣΑΝΑ, σχετική με το θέμα που προέκυψε, σήμερα Πέμπτη 2/8.
Το φιλικό προς τον Β. Γκαγκάτση ρεπορτάζ, ανέφερε τα εξής: «Η συγκέντρωση των Ε.Π.Σ. που στηρίζουν την υποψηφιότητα του Βασίλη Γκαγκάτση για την προεδρία της ΕΠΟ, πραγματοποιήθηκε έπειτα από δύο αναβολές, την Τετάρτη 1/8 στο Λουτράκι.
Παρούσες ήταν 17 Ενώσεις ενώ σύμφωνα με τους διοργανωτές άλλες πέντε διεμήνυσαν την υποστήριξή τους, χωρίς να στείλουν εκπρόσωπο. Το παρόν έδωσαν οι ΕΠΣ Καρδίτσας, Λάρισας, Θεσσαλίας, Κιλκίς, Ηπείρου, Άρτας, Αιτωλοακαρνανίας, Λακωνίας, Ηρακλείου, Λασιθίου, Φωκίδας, Beach Soccer, Κυκλάδων, Δωδεκανήσου, Πέλλας, ΕΠΣΑΝΑ και Αχαΐας. Υπενθυμίζεται ότι ο Γκαγκάτσης είχε συγκεντρώσει 14 Ενώσεις, κάποιες από τις οποίες ήταν παρούσες και στο Λουτράκι, σε συγκέντρωση στη Θεσσαλονίκη στις 13 Ιουλίου».
Σύμφωνα με πραγματικά στοιχεία, στην εκδήλωση οι παρούσες Ενώσεις (με δικαίωμα ψήφου) δεν ξεπέρασαν τις 12 ενώ αυτές που διεμήνυσαν ότι υποστηρίζουν την Κίνηση Γκαγκάτση δεν ξεπερνούσαν τις μισές απ’ όσες ανακοινώθηκαν! Φυσικά, δεν υπάρχει καμία ΕΠΣΑΝΑ μεταξύ αυτών που στηρίζουν την συγκεκριμένη Κίνηση.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money