Κυριακή 5 Αυγούστου 2012

ΚΟΡΩΠΙ: ΓΡΑΦΕΙ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ




Σημαντικό γεγονός της τοπικής κοινωνίας αποτέλεσε ο αγιασμός (Τετάρτη 1/8) για την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου 2012-2013 του Α.Ο. Κορωπίου. Στο τελείωμα της ευχάριστης βραδιάς, κοινή διαπίστωση ήταν ότι μια καινούργια σελίδα γράφεται πλέον στον ιστορικό και δημοφιλή σύλλογο.
Η τελετή πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο «Αντώνιος Πρίφτης» από τον Πατέρα Απόστολο. Η πλειοψηφία της δημοτικής αρχής Κορωπίου παρευρέθη, με επικεφαλής τον δήμαρχο Δημήτρη Κιούση, τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου και ονομαστό βετεράνο παίκτη της ομάδας Γιώργο Σπέλλα, τους αντιδημάρχους Θανάση Πουλάκη, Ανδρέα Ντούνη, Θοδωρή Γρίβα, τον πρόεδρο του Δημοτικού Οργανισμού «Σφηττός» Αντώνη Κορωνιά και τον δημοτικό σύμβουλο Κώστα Δήμου.
Παρόντες ήταν επίσης, ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Αιγαίου Δημήτρης Χαλκιώτης, ως εκπρόσωποι της Ε.Π.Σ.ΑΝ.Α. ο ταμίας Γιώργος Φλαμπούρης και το μέλος Βαγγέλης Τσεβάς, ο πρόεδρος κ. Λεβαντέζος και το Δ.Σ. της Δόξας Κορωπίου, από τον Γ.Σ. Κορωπίου ο πρόεδρος Γιώργος Αλεξίου, ο υπεύθυνος μπάσκετ Ανδρέας Κωστάντος και η υπεύθυνη στίβου Μαρία Γκιόκα, όπως και ο πρόεδρος του Κυανού Αστέρα Βάρης Δημήτρης Μπαγλατζής.
Παρών σύσσωμο το Δ.Σ. του συλλόγου, με επικεφαλής τον πρόεδρο Παναγιώτη Αλεξανδρή, όλοι οι παίκτες, το τεχνικό επιτελείο με επικεφαλής τον προπονητή Αντώνη Καρπούζα, η ιατρική ομάδα με τον χειρουργό ορθοπεδικό και αθλητίατρο της ομάδας Αλέξανδρο Χιονίδη και τον φυσικοθεραπευτή Βασίλη Παπακαλοδούκα.
Μετά τον αγιασμό έγιναν χαιρετισμοί από τον δήμαρχο κ. Κιούση, τον πρόεδρο κ. Αλεξανδρή, τον εκπρόσωπο της Ένωσης κ. Φλαμπούρη και τον προπονητή κ. Καρπούζα. Όλοι οι ομιλητές ευχήθηκαν μια καλή ποδοσφαιρική χρονιά, με υγεία και ο πρωταθλητισμός να ξεκινάει μέσα από τον αθλητισμό. Ακολούθησε χαλαρό δίτερμα (σκορ 1-1, με σκόρερ τους Ουέλινγκτον και Γαλάνη).

* Στη διάθεση του προπονητή Αντώνη Καρπούζα τέθηκαν από την Πέμπτη 2/8, οι Γιώργος Πάντου και Λευτέρης Παπαδόπουλος.
Ο πρώτος, είναι νεαρός γηγενής παίκτης του Α.Ο.Κ. αλλά αγωνίσθηκε δύο χρονιές στην ΑΕΚ και δύο στον Πανιώνιο. Παρά τις προτάσεις που είχε από ομάδες όπως η Παναχαϊκή, ο Ολυμπιακός Βόλου και ο Βύζας Μεγάρων, ο Γιώργος Πάντου αποφάσισε να συνεχίσει κι εφέτος στην ομάδα της πόλης του, το Κορωπί.
Ο δεύτερος, που αγωνιζόταν την περασμένη σαιζόν στην Δόξα Κορωπίου, απουσίασε τις πρώτες ημέρες της προετοιμασίας για προσωπικούς λόγους.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money