Δευτέρα 13 Αυγούστου 2012

ΚΟΡΩΠΙ: ΝΙΚΗ 3-2 ΣΤΟ ΜΠΟΓΙΑΤΙ

Νίκη 3-2 σημείωσε το Κορωπί στον Άγιο Στέφανο επί του τοπικού Ολυμπιακού, στο πρώτο φιλικό παιχνίδι που έδωσαν οι δύο ομάδες την Κυριακή 12/8, μπροστά σε αρκετά μεγάλο αριθμό θεατών. Οι προπονητές Αντώνης Καρπούζας και Γιάννης Μαγγίνας, χρησιμοποίησαν όσους παίκτες είχαν στη διάθεσή τους.
Έγινε δυνατό, γρήγορο και τελικά ευχάριστο παιχνίδι, με το Κορωπί λίγο καλύτερο στο α’ ημίχρονο και τον Ολυμπιακό πιο ώριμο στο β’ 45λεπτο. Άλλωστε η εναλλαγή στο σκορ αλλά και οι συχνές αλλαγές στις 11άδες, έδωσαν την ευκαιρία στις δύο ομάδες να δείξουν τα (όποια) θετικά στοιχεία μπορεί να έχουν σε τόσο πρώιμο στάδιο προετοιμασίας.
Προηγήθηκε το Κορωπί 0-1 με κεφαλιά του Ντούνη στο πρώτο μέρος, κι έτσι έληξε το ημίχρονο. Με την εξέλιξη του β’ μέρους, ισοφάρισε με εύστοχο κτύπημα πέναλτυ ο Νικολάου κι έκανε το 2-1 στο 60’ ο Τσουμάνης με σουτ μέσα από την περιοχή. Το 2-2 έγινε γύρω στο 75’ από τον Πάντου και το τελικό 2-3 στο 90’ από τον Τσαπαρή.
Η αρχική σύνθεση του Ολυμπιακού: Χανδρινός, Μεταλληνός, Σεβδαλής, Χ. Μπερμπάντης, Ευαγγελινός, Νικολάου, Τσουμάνης, Ράλλης, Γιακούμπ, Ουντέζε, Κασσιάρας. Στη ροή του αγώνα έπαιξαν ακόμη οι Κολώνης, Αθανασόπουλος, Μηλιώτης, Παππάς, Σωτηρόπουλος.
Το Κορωπί άρχισε τον αγώνα με τους: Παπαθεοδώρου, Φύτρο, Πάντου, Πριονίδη, Ντούνη, Ντεντόπουλο, Γαλάνη, Κοκκίνη, Θεοφάνους, Ανδρεάδη, Παπαδόπουλο. Έπαιξαν επίσης οι Κονδυλόπουλος, Σπηλιόπουλος, Τσαπαρής, Χοντάϊ, Μπανάϊ, Αγγελής, Μπονές, Γούλας, Τσαουσάι, Παππάς.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money