Δευτέρα 6 Αυγούστου 2012

Η ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ ΜΑΖΕΨΕ ΤΟΥΣ …ΛΑΥΡΙΩΤΕΣ!


Με τον προπονητή των επιτυχιών Δημήτρη Τσιαούση, άρχισε στις 2/8 την προετοιμασία της η Λαυρεωτική ενόψει της δύσκολης αγωνιστικής περιόδου στην απαιτητική Α’ κατηγορία. Με λίγες αλλά ουσιαστικές μεταγραφές και παραμονή στην ομάδα του έμπειρου δυναμικού της, σκοπεύει σε μια καλή παρουσία και παράλληλη βελτίωση της ποιότητας του ποδοσφαίρου που παίζει.
Ανάλογα ποιοτική είναι και η διοικητική αναδιάρθρωση, καθώς το Δ.Σ. του συλλόγου εμπλουτίσθηκε από νέα προβεβλημένα στελέχη της τοπικής κοινωνίας, όπως ο πρώην δήμαρχος Σταύρος Παπασταυρόπουλος, ο οποίος ανέλαβε θέση αντιπροέδρου!
Στο αγωνιστικό μέρος, η ομάδα ενισχύθηκε από τον ταλαντούχο 16χρονο επιθετικό των Καλυβίων Γιώργο Κωνσταντινίδη, που είχε παίξει και στη μικτή ΕΠΣΑΝΑ.
Από τον Φοίβο Βάρης αποκτήθηκε ο Λαυριώτης μπακ χαφ Δημήτρης Λάππας και από τον Παλλαυρεωτικό ο 22χρονος αριστερός μπακ χαφ Θανάσης Πολύζος.
Επίσης, παραχωρήθηκε στην ΑΕΚ ο 16χρονος τερματοφύλακας Αλέξανδρος Λάμπρου.

* Στο πρώτο φιλικό της περιόδου, η Λαυρεωτική θα αντιμετωπίσει το ερχόμενο Σάββατο 11/8 στη γήπεδο Ραφήνας, την ισχυρή Τριγλία.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money