Παρασκευή 17 Αυγούστου 2012

ΕΝΙΣΧΥΘΗΚΕ ΚΙ’ ΑΛΛΟ ΤΟ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟ

Ο Ραμνούς Γραμματικού ενισχύθηκε με 3 ακόμη παίκτες, ενόψει της προσπάθειας που θα κάνει η ομάδα με προπονητή τον Παναγιώτη Σιδέρη, στο νέο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας.
Πρόκειται για τον 30χρονο κεντρικό χαφ Αντ. Ματέρη, που έπαιζε και παλαιότερα στην ομάδα του Γραμματικού, από τον Ατρόμητο Αγίου Γεωργίου Χίου, τον επιθετικό Νίκο Σαμανίδη από την Τριγλία και τον σέντερ-μπακ Νίκο Ντούρα από τον Ταμυναϊκό.
Θυμίζουμε και τα άλλα εφετινά αποκτήματα: Το δεξί χαφ Αλέξη Καλαθάκη και τον αριστερό μπακ Γιάννη Φαραντάκη από τον Διόνυσο, τον τερματοφύλακας της Δραπετσώνας Πασχάλη Δεληπουτουλούδη και τον επανακάμψαντα χαφ Δημήτρη Κόλλια, ο οποίος σπούδαζε στην Κεφαλονιά.
Επίσης, αποκτήθηκε και ο έμπειρος μεσοεπιθετικός Μάκης Ράπτης, που έπαιζε στο Νικηφόρο και παλαιότερα στον Ατρόμητο Αθηνών και τον Λεβαδειακό!

* Η προετοιμασία αρχίζει την Δευτέρα 20/8 και τα πρώτα φιλικά παιχνίδια θα διεξαχθούν με την ακόλουθη σειρά: Σάββατο 1/9 με Διόνυσο, Σάββατο 8/9 με Καπανδρίτι, Τετάρτη 19/9 με Τριγλία και Τετάρτη 3/10 με Εθνικό Ν. Μάκρης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money