Τετάρτη 15 Αυγούστου 2012

ΙΣΟΠΑΛΟ ΔΙΠΛΟ ΜΕΤΑΞΥ ΚΟΡΩΠΙΟΥ ΚΑΙ ΔΟΞΑΣ

Εκπαιδευτικό διπλό έπαιξαν την Δευτέρα 13/8 το Κορωπί και η συντοπίτισσά του Δόξα, στο πλαίσιο των προπονήσεών τους στο γήπεδο «Αντώνης Πρίφτης», καθώς οι σχέσεις των δύο ομάδων βρίσκονται στην καλύτερη φάση τους, οι σχέσεις των δύο Διοικήσεων είναι άριστες και η συνεργασία των δύο προπονητών πολύ καλή.
Η Δόξα με προπονητή τον Άκη Οικονόμου, προηγήθηκε 2-0 με τέρματα των Παπαδά και Μπερέτα. Το Κορωπί ισοφάρισε 2-2 με γκολ των Παπαδόπουλου και Θεοφάνους, ενώ είχε και δύο δοκάρια, ένα με τον Παπαδόπουλο, κι ένα με νεαρό Αφρικανό υπό δοκιμή, ο οποίος άρεσε στον Αντώνη Καρπούζα.
Ο κ. Καρπούζας χρησιμοποίησε κυρίως παίκτες από την ομάδα νέων, που είχαν ολιγόλεπτη συμμετοχή στο νικηφόρο 3-2 φιλικό της περασμένης Κυριακής στον Άγ. Στέφανο, με τον Ολυμπιακό, και μερικούς ποδοσφαιριστές από την ανδρική ομάδα που βρίσκονται πίσω σε φυσική κατάσταση.
Σε δήλωσή της, η διοίκηση του Κορωπίου επισημαίνει ότι βρίσκεται δίπλα στη νέα διοίκηση της Δόξας και θα της προσφέρει υλική και ηθική συμπαράσταση, όποτε την χρειασθεί.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money