Πέμπτη 23 Αυγούστου 2012

ΤΑ ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ 1-0 ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΚΟΡΩΠΙΟΥ

Τα Γλυκά Νερά νίκησαν 1-0 την Δόξα Κορωπίου, σε φιλικό προετοιμασίας που πραγματοποιήθηκε στον καταπληκτικό αγωνιστικό χώρο του σταδίου Παπασιδέρη του Κορωπίου, την Τετάρτη 22/8.
Το τέρμα σημείωσε ο Δογάνης στο 30’ με εύστοχο κτύπημα πέναλτυ, που κέρδισε ο Λουκής. Οι ομάδες έπαιξαν πολύ καλά και είχαν 3 προσπάθειες στα δοκάρια τα Γλυκά Νερά και 2 η Δόξα, η οποία έχει ενισχυθεί με πλειάδα παικτών από τον Αήττητο Σπάτων και διαθέτει ισχυρό σύνολο, με νέα λογική και νοοτροπία…
Ο προπονητής των Γλυκών Νερών Ευγένιος Τσέρτος έμεινε ικανοποιημένος από την ομάδα του, που παρουσιάσθηκε εμφανώς καλύτερη από το προηγούμενο τεστ. Στο τέλος ευχαρίστησε την ομάδα της Δόξας για την εξαίρετη φιλοξενία και συμπεριφορά.
Ο προπονητής της Δόξας Αντώνης Οικονόμου χρησιμοποίησε όλα τα παιδιά που είχε στη διάθεσή του κι έβγαλε τα συμπεράσματά του.
Διαιτητής έπαιξε ο πατέρας Τούντας.
ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ: Γκιμούσης (Τσούκας), Μανουσάκης (Κοτροζίνης), Τσαλδάρης, Τσεβδέρικωβ (Μαστορόπουλος), Χρ. Αντωνόπουλος ((Καψάλας), Μπούρμπουλας (Τσιγάρας), Γιαννούλης (Καλούδης), Κάππος (Σβόλης), Δογάνης (Δ. Παπάζογλου), Λουκής (Φ. Αντωνόπουλος), Γάσπαρης (Πανουσόπουλος).
ΔΟΞΑ ΚΟΡΩΠΙΟΥ: Καραΐσκος, Κωστάντζος, Γκαδίτης, Πανουσάκης, Μαρινάκης, Μπουτσάι, Τούντας, Κορδεράς, Παπαδάς, Μπερέτας, Δάβαρης. Έπαιξαν ακόμη οι Κωφός, Γεωργούλης, Σοτίρ, Αμπεντινάι, Καλιανιώτης, Άλντο, Βαλσαμογιάννης, Πουλάκης, Έμπο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money