Παρασκευή 3 Αυγούστου 2012

Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΣΗΦΙΔΗΣ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΟΥ ΩΡΩΠΟΥ

Ο Βαγγέλης Ιωσηφίδης, ο καλύτερος ίσως ποδοσφαιριστής που έχει φορέσει την φανέλα του Ωρωπού, είναι από την 1η Αυγούστου ο νέος τεχνικός της ανδρικής ομάδας του συλλόγου. Γνώστης του ποδοσφαίρου όσο λίγοι στην περιοχή, ρίχνεται στη δουλειά, βοηθώντας την προσπάθεια που καταβάλλει η νέα διοίκηση, να οδηγήσει την ομάδα με το υπάρχον ανθρώπινο δυναμικό. Ο κ. Ιωσηφίδης είναι αγωνιστής και αυτό καλείται να αποδείξει και στην παρούσα δύσκολη κατάσταση.
Επίσης, ο Τάσος Ντούρμας, είναι ένας νέος παράγων που μπήκε στη διοίκηση του ΠΑΣ Ωρωπός. Οι οργανωτικές διεργασίες που πραγματοποιούνται στα ποδοσφαιρικά δρώμενα του συλλόγου του Ωρωπού, είναι σημαντικές και δείχνουν την επιθυμία της νέας διοίκησης να τακτοποιήσει και τις τελευταίες λεπτομέρειες.
Η προετοιμασία της ομάδας θ’ αρχίσει την ερχόμενη Τετάρτη 8 Αυγούστου.

O ΠΑΣ Ωρωπός άλλαξε!
Ο σύλλογος του Ωρωπού με νέα, δυναμική και αποφασισμένη διοίκηση, ρίχνεται ενωμένος και πιο δυνατός από ποτέ, στην διεκδίκηση -πρώτα και πάνω απ’ όλα- της επικράτησης της αθλητικής ιδέας και της ευγενούς άμιλλας και στη συνέχεια στην διεκδίκηση θέσεων και διακρίσεων. Στην ανανεωτική φιλοσοφία περιλαμβάνεται η επάνδρωση της ομάδας ως επί το πλείστον με παιδιά της περιοχής, με θέληση και επιθυμία να τιμήσουν την φανέλα του Π.Α.Σ. Ωρωπός. Γίνεται αντιληπτό ότι θέληση της νέας διοίκησης, είναι να στηριχθεί και να αναπτυχθεί η ακαδημία του συλλόγου αφού η συνέχεια και η ανάπτυξη ενός σωματείου εξαρτάται από την επιτυχημένη παραγωγή παικτών από τα σπλάχνα της ομάδας.
Στόχο της νέας διοίκησης, αποτελεί η αλλαγή του κλίματος και της φιλοσοφίας και η επαναφορά των φιλάθλων του Ωρωπού στα «τσιμέντα» του ιστορικού γηπέδου των Νέων Παλατίων. Έργο δύσκολο και επίπονο αλλά ταυτόχρονα και ιδεώδες κίνητρο για τους παράγοντες της νέας προσπάθειας.
Με πρόεδρο τον πρόεδρο της Κοινότητας Νέων Παλατίων Στέφανο Ζαφείρη (παλιό παίκτη της ομάδας), αντιπρόεδρο τον Παναγιώτη Κολιαστάση, ταμία τον δημοτικό σύμβουλο Παναγιώτη Βασιλάκο, γενικό γραμματέα τον αντιπρόεδρο του Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού του δήμου Ωρωπού Προκόπη Τόλια, ειδικό γραμματέα τον δημοτικό σύμβουλο Ανδρέα Λέκκα, γενικό αρχηγό τον επί σειρά ετών παράγοντα και παίκτη της ομάδας Θανάση Κατερίνη, έφορο τον Απόστολο Παπαδιά, υπεύθυνο ακαδημιών τον Βασίλη Γραββάνη και τιμής ένεκεν μέλος, τον επί σειρά ετών αρχηγό της ποδοσφαιρικής ομάδας Σταύρο Γιασσημάκη, ξεκίνησε αυτή η νέα ελπιδοφόρα προσπάθεια, σε καιρούς χαλεπούς, μα με αισιοδοξία και αποφασιστικότητα!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money