Τρίτη 21 Αυγούστου 2012

Η «ΠΡΩΤΗ» ΤΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ

Ο Σαρωνικός Αναβύσσου πραγματοποίησε αγιασμό και την έναρξη της προετοιμασίας του, την Δευτέρα 20/8. Παρόντες ήταν οι παίκτες, ο προπονητής Γιώργος Τσομπανάκης, ο πρόεδρος Παρασκευάς Μυστιλόγλου και σύσσωμο το Δ.Σ. του συλλόγου. Ο αντιπρόεδρος Ηλίας Ασλάνογλου και το μέλος του Δ.Σ. και αντιδήμαρχος Αναβύσσου Γιώργος Τζιβίλογλου, στον χαιρετισμό τους ευχήθηκαν στους παίκτες και την τεχνική ηγεσία «καλό πρωτάθλημα». Ενισχυμένος συγκριτικά με πέρυσι, ο Σαρωνικός δικαιούται να ελπίζει εφέτος, σε κάτι καλύτερο.
Η νέα διοίκηση προχωρεί σε καινοτόμες πρωτοβουλίες, όπως η δημιουργία Σχολής Ποδοσφαίρου, για την ανάπτυξη του σωματείου στο μέλλον. Ο κ. Τσομπανάκης, με επαγγελματίες συνεργάτες προπονητές και επιστημονική παρακολούθηση, δημιουργούν σχολή σε ευρωπαϊκά πρότυπα. Θα διδάξουν το ποδόσφαιρο στα νέα παιδιά της περιοχής και θα καλλιεργήσουν το φυτώριο νέων ποδοσφαιριστών του Σαρωνικού.
Το περίεργο είναι ότι ο αντιδήμαρχος κ. Τζιβίλογλου και ο δήμαρχος Σαρωνικού κ. Φιλίππου, δεν δείχνουν να πολυενδιαφέρονται για τέτοιες πρωτοβουλίες ούτε για τα προβλήματα των ποδοσφαιρικών συλλόγων της περιοχής, αδιαφορώντας ακόμη και για απλές ελλείψεις στις υποδομές των γηπέδων και άλλων εγκαταστάσεων, όπως τα αποδυτήρια του σταδίου Αναβύσσου, τα οποία συνεχίζουν να βρίσκονται σε κακή κατάσταση!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money