Τρίτη 28 Αυγούστου 2012

ΣΥΓΚΡΟΤΗΘΗΚΕ Η Π.Ε. – ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ Δ.Σ.

Την Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου, σε αίθουσα του ξενοδοχείου Holiday Inn της Αττικής οδού, ώρα 7 μ.μ., θα πραγματοποιηθούν οι κληρώσεις των πρωταθλημάτων και του Κυπέλλου, της νέας περιόδου 2012-2013. Την απόφαση πήρε το Δ.Σ. της ΕΠΣΑΝΑ στη συνεδρίαση της Δευτέρας 27/8.

Επίσης, το Δ.Σ. έκανε δεκτή κατά πλειοψηφία (λευκό ψήφισε ο κ. Μπέτσης) την εισήγηση - πρόταση του προέδρου της Πειθαρχικής Επιτροπής κ. Αντιπαριώτη, να συμπληρωθεί η Επιτροπή με τον κ. Καραγκιόζη, πρώην υπάλληλο της ΕΠΟ. Έτσι, η σύνθεση της Πειθαρχικής Επιτροπής έχει ως εξής: Κώστας Αντιπαριώτης πρόεδρος, Σωτήρης Καλαμάρας και Ανδρέας Καραγκιόζης μέλη.
 
Μεταξύ άλλων, ελήφθησαν και οι ακόλουθες αποφάσεις:
* Έγινε ομόφωνα δεκτό το αίτημα του προέδρου κ. Βελτανιώτη, να έχει επισήμως σύμβουλό του τον Δημήτρη Γιαρένη.

* Με εισήγηση του προέδρου κ. Βελτανιώτη, αποφασίσθηκε ομόφωνα να σταλεί επιστολή στήριξης στον υποψήφιο πρόεδρο της ΕΠΟ Γιώργο Σαρρή, με την οποία να εκφράζεται η συμπαράσταση της Ένωσης στην προεκλογική του καμπάνια.

* Κατόπιν σχετικής επιστολής του σωματείου Νικολακάκης, το Δ.Σ. αποφάσισε να διαμαρτυρηθεί εγγράφως προς την ΕΠΟ για τα έξοδα που υπέστη η πρωταθλήτρια ομάδα της Ένωσης στις μετακινήσεις της για τα παιχνίδια μπαράζ (σε Κω, Λέσβο και Μύκονο) και να υποστηρίξει ηθικά το αίτημα του Νικολακάκη προς την ανώτερη ποδοσφαιρική αρχή.

* Αποφασίσθηκε να δοθεί παράταση μέχρι τις 31/8 στις δηλώσεις συμμετοχής των (λίγων) ομάδων που δεν δήλωσαν συμμετοχή στα πρωταθλήματα της νέας περιόδου.

* Συγκέντρωση εκπροσώπων και προπονητών που ασχολούνται με τα τμήματα υποδομών, θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 3/9 (ώρα 6 μ.μ.) στα γραφεία της Ένωσης. Συνεδρίαση των μελών της Επιτροπής θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 4/9.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money