Δευτέρα 13 Αυγούστου 2012

ΠΑΝΙΣΧΥΡΟΣ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ

Πλειάδα νέων παικτών απέκτησε ο Ολυμπιακός Αγίου Στεφάνου, που καθιστούν πανίσχυρη την ομάδα! Παράλληλα άφησε ελεύθερους αρκετούς από τους έμπειρους παίκτες που διέθετε την προηγούμενη σαιζόν, όπως ο Μαμάκος, ο Γεωργοστάθης και ο Γιάννης Μπερμπάντης.
Σημαντική προσθήκη αποτελεί ο 33χρονος Ηλίας Κολώνης, αμυντικός μέσος με μεγάλη εμπειρία από ομάδες Β' και Γ' εθνικής, που τελευταία αγωνιζόταν στην Ηλιούπολη.
Πήρε από τα Γλυκά Νερά τους γνωστούς για την επάρκεια και το ταλέντο τους Νικήτα Αθανασόπουλο επιθετικό και Βαγγέλη Ευαγγελινό αμυντικό! Ακόμη, απέκτησε τον Νίκο Σταυρόπουλο από τον Άρη Βούλας και τους νεαρούς Μεταλληνό (από τον Παθιακάκη, που αγωνίσθηκε εφέτος στον Πανθησειακό), Κασσιάρα (από τον Εθνικό Πειρ.), Σεβδαλή (από τον Πανερυθραϊκό).
Ο πρόεδρος του συλλόγου Κοσμάς Λεπατατζής και ο αντιπρόεδρος Δημήτρης Μακρής, έπαιξαν καθοριστικό ρόλο σ’ αυτές τις μεταγραφικές επιτυχίες, καθώς έπεισαν να επιστρέψει στην ομάδα και τον Κέννυ Ουντέζε, ενώ γύρισε από τον Εθνικό Πειρ. -όπου είχε δοθεί- και ο Παναγιώτης Τσούμας.
Μάλιστα, φαίνεται να ετοιμάζουν ακόμη μία μεταγραφή (πιθανώτατα του δεξιού μπακ Αρκουμάνη, που έπαιζε στον Βύζαντα Μεγάρων).
Οι επιλογές των παικτών έγιναν με την καθοδήγηση του προπονητή Γιάννη Μαγγίνα και του τεχνικού διευθυντή του συλλόγου Νίκου Κόκκινου, ο οποίος έχει την γενική επίβλεψη.

Επίσης, από το Δ.Σ. ανακοινώθηκε ότι υπεύθυνος ακαδημιών του Ολυμπιακού Αγ. Στεφάνου, ανέλαβε επίσημα ο Λευτέρης Λάττας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money