Τρίτη 21 Αυγούστου 2012

Η ΠΡΩΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ ΑΓ. ΑΝΝΑΣ









Η Δόξα Αγίας Άννας άρχισε στο γήπεδό της την προετοιμασία της για την νέα αγωνιστική περίοδο, την Δευτέρα 20/8. Παρόντες ήταν εκτός των παικτών, ο προπονητής Χρήστος Διαμάντης, ο βοηθός του και προπονητής ακαδημιών και νέων Χαράλαμπος Κατσάνος, ο πρόεδρος Σάββας Βαβάσης και σύσσωμο το Δ.Σ. του συλλόγου.
Ο πρόεδρος κ. Βαβάσης και ο γενικός γραμματέας Κάρολος Καρουάνας, ευχήθηκαν στον χαιρετισμό τους προς τους παίκτες και την τεχνική ηγεσία «καλό πρωτάθλημα».
Οι προπονητές τόνισαν ότι με σκληρή δουλειά -όπως και την περασμένη αγωνιστική περίοδο- θα πετύχει η ομάδα τους στόχους της, που είναι η άνοδος στην Α’ κατηγορία.
Η νέα διοίκηση προχώρησε στη δημιουργία Σχολής Ποδοσφαίρου, για την ανάπτυξη των ομάδων υποδομής του σωματείου. Με πρωτοβουλία του προέδρου και του Δ.Σ., μαζί με επαγγελματίες προπονητές και επιστημονική παρακολούθηση, έχουν βάλει τα θεμέλια για την λειτουργία σχολής σε ευρωπαϊκά πρότυπα. Θα διδάξουν μαθήματα ποδοσφαίρου στα νέα παιδιά της περιοχής, δεδομένου το φυτώριο νέων ποδοσφαιριστών της Δόξας αποτελεί το μέλλον της ομάδας!
Το πρόγραμμα προπονήσεων των ακαδημιών, συνεχίζεται καθημερινά μέχρι την έναρξη των σχολείων, με πρωινές προπονήσεις, ώρα 8.30’π.μ.
Η ομάδα ανδρών της Δόξας προπονείται καθημερινά στις 18.30’, στο γήπεδό της.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money