Σάββατο 28 Ιουλίου 2012

ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΘΗΚΕ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

Σοβαρό πρόβλημα δημιουργήθηκε την περασμένη Πέμπτη 26/7 στη συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΕΠΣΑΝΑ, όταν ο πρόεδρος Δημήτρης Βελτανιώτης στην εισήγησή του, πρότεινε ως μέλη της Πειθαρχικής Επιτροπής τους κ.κ. Κώστα Αντιπαριώτη, Άγγελο Θηβαίο και Σωτήρη Καλαμάρα.
Μουδιασμένα τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου, άκουσαν για πρώτη φορά, την στιγμή εκείνη, τα προτεινόμενα ονόματα κι έμειναν σαν αποσβολωμένοι! Όλοι περίμεναν να έχει προηγηθεί κάποια στοιχειώδης ενημέρωση, ειδικά για την επιτροπή αυτή, που οι αποφάσεις της δεν ανατρέπονται από το Δ.Σ.
Ακολούθησε συζήτηση για την «αναγνώριση» των υποψηφίων στις συγκεκριμένες θέσεις και όλα τα μέλη συμφώνησαν στην αποδοχή των κ.κ. Αντιπαριώτη και Καλαμάρα. Είχαν, όμως, σοβαρές αντιρρήσεις για τον κ. Θηβαίο.
Τον λόγο πήρε τότε ο Γρηγόρης Αποστολίδης, ο οποίος τόνισε: «Οι τοποθετήσεις συγκεκριμένων ατόμων στις επιτροπές, αντανακλούν τη φιλοσοφία της Ένωσης. Οι αποφάσεις των επιτροπών είναι ο καθρέπτης της Ένωσης. Άλλωστε, ένας από τους λόγους που έπεσε η προηγούμενη διοίκηση, ήταν οι αποφάσεις της Πειθαρχικής Επιτροπής».
Ο κ. Βελτανιώτης απάντησε: «Παίρνω την ευθύνη της πρότασής μου».
Ο Ξενοφών Ρούσσης, αντέταξε: «Και βάζετε το λύκο να φυλάει τα πρόβατα»; Ο Σταύρος Χρυσάφης είπε: «Προτείνω να προχωρήσουμε με νέους ανθρώπους. Αλλιώς να επαναφέρουμε όλους τους παλιούς»!
Ο κ. Νικολάου πρότεινε να γίνει μυστική ψηφοφορία. Κατόπιν ψηφοφορίας επί του αν πρέπει να γίνει μυστική ή ανοικτή ψηφοφορία, επικράτησε (6-5) η άποψη να διεξαχθεί μυστική ψηφοφορία.
Στη μυστική ψηφοφορία, υπερψηφίσθηκαν ομόφωνα οι δύο υποψήφιοι (Αντιπαριώτης, Καλαμάρας) αλλά καταψηφίσθηκε (6-5) η υποψηφιότητα Θηβαίου.
Το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας δημιούργησε ρήγμα μεταξύ των μελών… Παρά την προσπάθεια –λίγο αργότερα- του κ. Αποστολίδη, να ισορροπήσει κάπως τα πράγματα, η παρέμβαση του Ξεν. Ρούσση ήταν αρνητική στο να θεωρηθεί αναβληθέν το θέμα και να συζητηθεί εξαρχής στην επόμενη συνεδρίαση του Δ.Σ. Έτσι, η απόφαση παρέμεινε: Να ισχύσουν τα δύο ονόματα που υπερψηφίσθηκαν και να προστεθεί το τρίτο μέλος της Πειθαρχικής Επιτροπής στο επόμενο Δ.Σ.
Στην αρνητική αντιμετώπιση του κ. Θηβαίου, μέτρησε –όπως μας είπαν μέλη του Δ.Σ.- η άποψη αρκετών (τουλάχιστον 6) σωματείων, που είχαν εκφράσει αντίθεση στη συμμετοχή του στην συγκεκριμένη επιτροπή.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money