Κυριακή 22 Ιουλίου 2012

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΡΡΗΣ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΗΝ Ε.Π.Ο.

Ο γιατρός Γιώργος Σαρρής, πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Χίου, φαίνεται ότι πήρε το χρίσμα για την υποψηφιότητα στην προεδρία της ΕΠΟ, με την προσωπική στήριξη του Ολυμπιακού και του προέδρου του Βαγγ. Μαρινάκη, που τον θεωρεί ως το κατάλληλο πρόσωπο για την ηγεσία της ΕΠΟ. Ο κ. Σαρρής, όλο αυτό το διάστημα, έχει δουλέψει πολύ μεθοδικά και θεωρείται ότι αν τελικά είναι υποψήφιος, θα εκλεγεί νέος πρόεδρος στην ΕΠΟ. Είχε αναλάβει τα ηνία της ΚΕΔ με την στήριξη του Σοφ. Πιλάβιου. Στην πορεία, κέρδισε την εμπιστοσύνη του κ. Μαρινάκη. Τα σενάρια που είδαν τη δημοσιότητα πριν από λίγες ημέρες, επιβεβαιώνονται από τις εξελίξεις. Σε αντίθετη περίπτωση, ο κ. Μαρινάκης, θα είχε διαψεύσει τις φήμες.

Ο κ. Σαρρής στη μάχη για την προεδρία διαθέτει τους δικούς του υποστηρικτές, χωρίς να αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα από την γνωστοποίηση της στήριξης Μαρινάκη. Αλλά για όσους γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα στην ποδοσφαιρική πιάτσα, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού δεν είναι ούτε ο πρώτος, ούτε ο τελευταίος που ασχολείται με τις εκλογές της ΕΠΟ.

Αυξάνονται οι Ενώσεις που όσο περνούν οι ημέρες και αντιλαμβάνονται τις εξελίξεις, συντάσσονται με τον Γιώργο Σαρρή. Άλλωστε, καθημερινά γίνεται όλο και πιο βέβαιο ότι δεν θα εκτεθεί στις επερχόμενες εκλογές ο Βασίλης Γκαγκάτσης, αφού πέραν του γεγονότος ότι δεν είναι πλέον δημοφιλής, φαίνεται να έχει και την πολιτική ηγεσία απέναντί του. Ο απερχόμενος πρόεδρος Σοφοκλής Πιλάβιος, έχει πάρει απόφαση να προχωρήσει στα σαλόνια της ΟΥΕΦΑ, παρέα με τους κ.κ. Θεοδωρίδη και Κομνηνό, δεδομένου και του ότι δείχνει να έχει χάσει τα ερείσματά του μεταξύ των μελών του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money