Παρασκευή 6 Ιουλίου 2012

ΠΡΩΤΟ ΜΕΛΗΜΑ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ

Ο κ. Βελτανιώτης απευθύνεται στα σωματεία - μέλη της ΕΠΣΑΝΑ









«Πρώτο μας μέλημα είναι η εξυπηρέτηση των σωματείων και η καλή συνεργασία με τις θεσμικές αρχές του αθλήματος», ήταν οι δηλώσεις του νέου προέδρου της ΕΠΣΑΝΑ Δημήτρη Βελτανιώτη, μόλις ανέλαβε τα καθήκοντά του. Ξεκαθάρισε έτσι, ότι αδυναμίες και λάθη της προηγούμενης διοίκησης θα διευθετηθούν και η λειτουργικότητα της ΕΠΣΑΝΑ θα έχει καλύτερο αποτέλεσμα, προς όφελος των σωματείων – μελών της.
          Την ικανοποίησή τους για την άψογη διαδικασία της συγκρότησης σε σώμα του νέου Δ.Σ. εξέφρασαν και τα 11 μέλη της διοίκησης. Χαρακτηριστική ήταν η δήλωση του Σταύρου Χρυσάφη, που εξελέγη β’ αντιπρόεδρος και προέρχεται από το ψηφοδέλτιο της «αντιπολίτευσης»: «Νοιώθω πολύ καλά, γιατί με αγκάλιασαν όλοι σαν δικό τους άνθρωπο! Πρόκειται για εκπληκτικό συμβούλιο, με εξαιρετικό κλίμα, που θα μας επιτρέψει να κάνουμε τη δουλειά μας με τον καλύτερο τρόπο»!
          Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, η μυστική ψηφοφορία –όπως προβλέπεται από το καταστατικό- για την εκλογή των θέσεων στο Δ.Σ. έγινε με απόλυτη τάξη, παρά τις κάποιες φυσιολογικές αντιρρήσεις και πισωγυρίσματα των συμβούλων. Σημαντική παράμετρος στην όλη διαδικασία, ότι οι υποψηφιότητες ήταν μοναδικές σε κάθε θέση. Με κάθε επιφύλαξη σας μεταφέρουμε το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας για κάθε θέση του προεδρείου: Ο πρόεδρος Δ. Βελτανιώτης ψηφίσθηκε με 8-3 ψήφους, ο α’ αντιπρόεδρος Γ. Παπαμακάριος με 10-1 ψήφους, ο β’ αντιπρόεδρος Στ. Χρυσάφης με 7-4, ο γεν. γραμματέας Θ. Ρούσσης με 8-3 ψήφους και ο ταμίας Γ. Φλαμπούρης με 11-0 ψήφους.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money