Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012

«ΔΕΝ ΑΡΧΙΣΑΝ ΚΑΛΑ»

Ο συνάδελφος δημοσιογράφος Βαγγέλης Δουκάκος, ανάρτησε στην ιστοσελίδα του τα ακόλουθα ενημερωτικά σχόλια, που απηχούν την πραγματικότητα: «Δεν άρχισαν καλά στην Ε.Π.Σ. Ανατολικής Αττικής. Και το χειρότερο, ξεκίνησαν στραβά, κάνοντας παρέμβαση στην Επιτροπή Διαιτησίας και τον πρόεδρό της Γιώργο Παπαμακάριο, που όρισε η νέα διοίκηση! Τα γεγονότα που θα αποκαλύψουμε δεν χωρούν καμία αμφισβήτηση. 
Η ΕΠΣΑΝΑ στις 6 Ιουλίου έστειλε τις προτάσεις της για τους πίνακες των διαιτητών, με υπογραφή Παπαμακάριου. Ξαφνικά και εν αγνοία του Παπαμακάριου, άλλος παράγοντας της Ένωσης πήγε στα γραφεία της ΕΠΟ και ούτε λίγο ούτε πολύ, ζήτησε να σταλούν νέες προτάσεις, λες και αν αυτό συνέβαινε –που δεν γίνεται- η Κ.Ε.Δ. θα ενέδιδε και θα έκανε χάρες! Φαίνεται ότι οι άνθρωποι αγνοούν ότι η Επιτροπή δεν δεσμεύεται με όποιες προτάσεις κάνει κάθε ΕΠΣ.
Ο πρόεδρος της Ε.Δ. της ΕΠΣΑΝΑ, είπε πως θα ισχύσει το έγγραφο που έστειλε στις 6/7 προς την Κ.Ε.Δ. και ότι μόλις συγκροτηθεί η νέα Επιτροπή, θα ξεκαθαρίσει ότι πρέπει όλοι να μείνουν μακριά από την Επιτροπή και να την αφήσουν να λειτουργήσει, όπως αναφέρει ο κανονισμός διαιτησίας.
Έκπληξη, πάντως, αποτέλεσε και το γεγονός ότι ο πρόεδρος της Ένωσης Δ. Βελτανιώτης, χωρίς να ενημερώσει τον πρόεδρο της Επιτροπής Διαιτησίας, είχε κατ’ ιδίαν συζήτηση με τα μέλη, που είναι υποψήφια για την Επιτροπή Διαιτησίας, παρουσία του παλαιού προέδρου Στέφ. Βακιρτζή, κάτι που προκάλεσε ποικίλα σχόλια και τριγμούς στη νέα διοίκηση!
Άλλο σημαντικό γεγονός, είναι ότι ο πρόεδρος της ΕΠΣΑΝΑ, μαζί με τον γενικό γραμματέα Θωμά Ρούσση και χωρίς να έχουν ενημερώσει κανένα άλλο μέλος της νέας διοίκησης, κάλεσαν το βράδυ της περασμένης Τρίτης (24/7), στο Καπανδρίτι, τον πρόεδρο της ΕΠΟ Σοφ. Πιλάβιο, και του έκαναν το τραπέζι με προβατίνα (!) για να αποκαταστήσουν -όπως διέρρευσαν- τις σχέσεις της Ένωσης με την διοίκηση της ΕΠΟ. Κάτι που μέλλει να φανεί στην πορεία, αφού έρχονται εκλογές. Πάντως, ο πρόεδρος της ΕΠΣΑΝΑ άρχισε άσχημα και ήδη οι ενέργειές του έχουν προκαλέσει σοβαρές αναταράξεις στο εσωτερικό της».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money