Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012

ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΤΑΡΑΧΗ ΟΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ


Ο πρόεδρος της ΕΠΣΑΝΑ Δημήτρης Βελτανιώτης, μαζί με τον γενικό γραμματέα Θωμά Ρούσση, έκαναν το τραπέζι με προβατίνα στον πρόεδρο της ΕΠΟ Σοφοκλή Πιλάβιο, για να αποκαταστήσουν -όπως είπαν- τις σχέσεις της Ένωσης, με την διοίκηση της ΕΠΟ. Η συνάντηση έγινε το βράδυ της περασμένης Τρίτης (24/7) στο Μικροχώρι Καπανδριτίου.
Στο ραντεβού (του οποίου μπορεί να ήταν και ο εμπνευστής), παρευρέθη και ο πρώην πρόεδρος του Κεραυνού Κερατέας Άγγελος Θηβαίος, ο οποίος έθιξε το οικονομικό πρόβλημα της ομάδας της Κερατέας στον κ. Πιλάβιο… Το περίεργο είναι ότι για «το τραπέζι» δεν ενημερώθηκε κανένα άλλο μέλος της διοίκησης, ούτε καν του περιβάλλοντος του κ. Βελτανιώτη!
Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, έγινε συζήτηση για τις επικείμενες εκλογές στην ΕΠΟ και ο κ. Πιλάβιος, ενημέρωσε την ομήγυρη ότι θα δώσει την τελική του απάντηση για το αν εκτεθεί ή όχι στις εκλογές, στο τέλος του μήνα (άραγε του Ιουλίου ή του Αυγούστου;)… Επίσης, καταφέρθηκε σε πρόσωπα της σημερινής διοίκησης της Ομοσπονδίας, επειδή τον ωθούν -χωρίς την απόλυτη θέλησή του- σε μη ανάμειξη στα εκλογικά πράγματα της ΕΠΟ, ανοίγοντάς του τον δρόμο της ΟΥΕΦΑ!  
Εξάλλου, ο πρόεδρος κ. Βελτανιώτης, χωρίς ουσιαστικά να ενημερώσει τον πρόεδρο της Επιτροπής Διαιτησίας (τον πήρε μόνο και τον ενημέρωσε τηλεφωνικά την τελευταία στιγμή), είχε κατ’ ιδίαν συνάντηση με μέλη της νέας Επιτροπής Διαιτησίας, παρουσία του παλαιού προέδρου Στέφανου Βακιρτζή, κάτι που προκάλεσε σχόλια και τριγμούς στις σχέσεις των μελών της διοίκησης! Η συνάντηση έγινε το μεσημέρι της Τρίτης 24/7 και ήταν, απ’ ότι μάθαμε, διαδικαστικού χαρακτήρα. Δημιούργησε, όμως, μεγάλη αναστάτωση…  
Γενικά, οι τελευταίες ενέργειες του προέδρου της ΕΠΣΑΝΑ, έχουν προκαλέσει αναταράξεις στην παρέα του.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money