Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012

ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΕ ΣΕΙΡΑ Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ...


Εγκρίθηκε από το Δ.Σ. της Ένωσης η σύνθεση της νέας Επιτροπής Διαιτησίας, υπό τον πρόεδρο Γιώργο Παπαμακάριο, που είναι και α’ αντιπρόεδρος του Δ.Σ. Την νέα Ε.Δ. συμπληρώνουν, αφού αυτοδικαίως το ένα μέλος της είναι ο πρόεδρος, ο Ηλίας Ντάφλος ως αρχιδιαιτητής και ο Σταύρος Σούλος ως μέλος, ο Ηλίας Μικρόπουλος ως σύμβουλος του προέδρου και ο Αριστείδης Σπανέας ως αναπληρωτής αρχιδιαιτητής. Την σύνθεση, απ’ ότι είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, θα συμπληρώσει ως αναπληρωματικό μέλος ο Βασίλης Σπαθής.
Απ’ ότι άφησε να εννοηθεί ο κ. Παπαμακάριος, την ευθύνη των ορισμών των διαιτητών στους αγώνες, θα έχουν βασικά οι κ.κ. Μικρόπουλος και Σπανέας.
Η Ένωση επανέρχεται στο πλαίσιο της συνεργασίας με τον Σύνδεσμο Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ανατολικής Αττικής. Με την απόφαση αυτή υλοποιούνται οι προεκλογικές προγραμματικές θέσεις της νέας διοίκησης, που είχε δεσμευθεί «για ανεξαρτησία των διαιτητών, με συνεχή ενημέρωση και επιμόρφωση των παραγόντων, των παρατηρητών, των προπονητών και διαιτητών, προκειμένου να επιτευχθεί καλύτερη επικοινωνία όλων των στελεχών του αθλήματος στην περιοχή μας».
Θα ακολουθήσει η εφαρμογή της ενότητας «Διαιτητές και Καθήκοντα», που αφορά στη στάση των διαιτητών του αθλήματος κατά την διάρκεια των καθηκόντων τους, σύμφωνα με τις αρχές και αντιλήψεις που επιδιώκει η νέα διοίκηση.
Στη σύντομη εισήγησή του ο κ. Παπαμακάριος, εξήγησε ότι παίρνει την ευθύνη των επιλογών του. Απαντώντας, μάλιστα, σε σχετική ερώτηση του κ. Χρυσάφη, γιατί δεν επέλεξε και τον κ. Κόνιαρη, απάντησε ως εξής: «Ήταν επιλογή άλλης διοίκησης, από την λογική της οποίας θέλουμε να απομακρυνθούμε».
Επίσης, ο νέος πρόεδρος της Ε.Δ. υποσχέθηκε ότι με την έναρξη των νέων πρωταθλημάτων, θα πραγματοποιηθεί και νέα σχολή διαιτησίας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money