Πέμπτη 5 Ιουλίου 2012

ΣΥΓΚΡΟΤΕΙΤΑΙ ΣΕ ΣΩΜΑ Η ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Στιγμιότυπο από την Γεν. Συνέλευση της ΕΠΣΑΝΑ
Σήμερα Πέμπτη 5/7 αποφασίζουν τα μέλη της νέας διοίκησης της ΕΠΣΑΝΑ, ποιος θα είναι ο νέος πρόεδρος της Ένωσης και ποια στελέχη θα αναλάβουν την ευθύνη των υπολοίπων κρίσιμων θέσεων στο Δ.Σ. Οι μέχρι σήμερα έντονες διαβουλεύσεις για τις θέσεις που θα πάρουν τα μέλη του νέου διοικητικού συμβουλίου, δεν είχαν αποτέλεσμα. Παρ’ όλα αυτά, αναμένεται ότι οι αποφάσεις θα είναι τελικά ομόφωνες, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων. Σύμφωνα με πληροφορίες μας, την θέση του προέδρου στο νέο Δ.Σ. θα διεκδικήσουν οι κ.κ. Ξ. Ρούσσης, Βελτανιώτης και Παπαμακάριος. Για την θέση του γενικού γραμματέα συζητείται η υποψηφιότητα του Θ. Ρούσση.

Τα σωματεία στις εκλογές της περασμένης Παρασκευής 29/6, εξέλεξαν νέα πρόσωπα, απαιτώντας σημαντικές αλλαγές στη λειτουργία της Ένωσης.

Η κατά τα 8/11 ανανεωμένη σύνθεση της νέας διοίκησης της Ένωσης, απαρτίζεται –κατά σειρά εκλογής- από τους Θωμά Ρούσση, Γιώργο Νικολάου, Γρηγόρη Αποστολίδη, Δημήτρη Βελτανιώτη, Γιώργο Παπαμακάριο, Βαγγέλη Τσεβά, Γιώργο Φλαμπούρη, Ανδρέα Μπέτση, Φώντα Ρούσση και από την «αντιπολίτευση» Δημήτρη Δεστούνη, Σταύρο Χρυσάφη.

Βάσει του άρθρου 32 του καταστατικού (παρ. 1), μέσα σε 8 ημέρες από την εκλογή, συνέρχεται από τον πλειοψηφήσαντα σύμβουλο (Θωμάς Ρούσσης) το νέο Διοικητικό Συμβούλιο και με μυστική ψηφοφορία, συγκροτείται σε σώμα. Εκλέγονται μεταξύ των μελών του, ο πρόεδρος, ο α' αντιπρόεδρος, ο β' αντιπρόεδρος, ο γεν. γραμματέας, ο αναπληρωτής γεν. γραμματέα, ο ταμίας και ο αναπληρωτής ταμίας.
Στην ίδια συνεδρίαση εκλέγονται και οι πρόεδροι των Επιτροπών.
Η σημερινή συνεδρίαση έχει αποκλειστικά θέματα: α) Συγκρότηση σε σώμα, β) συγκρότηση επιτροπών.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money