Κυριακή 29 Ιουλίου 2012

Ο ΖΟΡΜΠΑΣ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ ΔΡΟΣΙΑΣ

Η Νίκη Δροσιάς εφέτος θα στηριχθεί προπονητικά στον Μάνο Ζορμπά, ο οποίος επί σειρά ετών είναι τεχνικός στις ομάδες υποδομών του συλλόγου και παράλληλα αγωνίζεται στην ανδρική ομάδα. Επίσης, επέστρεψε από την Σταμάτα ο έμπειρος Νίκος Ποροτσίδης.
Ο κατευθυντήριος νους της μεσαίας γραμμής και εκτελεστής Βασίλης Σαμαράς, η ψυχή της ομάδας Χρήστος Γαρουνιάτης, ο επιθετικός Βασίλης Πιπέρας, με τον αδαμάντινο χαρακτήρα, το «μηχανάκι» στα χαφ Θοδωρής Κιούρκος θα είναι οι βασικές μονάδες της ομάδας, όπως και στην σαιζόν που έληξε. Πιθανότατα και ο ταλαντούχος Σταύρος Παναγιωτίδης.
Τον κορμό της ομάδας στη νέα αγωνιστική περίοδο –με τον σχετικό εμπλουτισμό- θα συμπληρώσουν πολλά νέα παιδιά από τις ακαδημίες. Ήδη οι νεαροί Κλεάνθης Μπέτσης, Αλέξανδρος Ιωαννίδης, Στέλιος Μιχαλάκης, Λεωνίδας Γρηγοράτος, Ηρακλής Τσίγκος, Κλεάντο Χαμζάϊ, όλοι ηλικίας 16-20 ετών, αγωνίσθηκαν ως βασικοί, όπως και οι λίγο μεγαλύτεροι Θοδωρής Μούρτης, Γιάννης Δελαγραμμάτικας (τερματοφύλακας), Χρήστος Μπέτσης, που είναι βασικοί κρίκοι της μηχανής της Νίκης Δροσιάς.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money