Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2015

ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ – ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ 2–1


Η ομάδα του Παθιακάκη
Με μεγάλη δυσκολία ο Παθιακάκης κατέβαλε με 2-1 την αντίσταση του σημαντικά βελτιωμένου Εθνικού Ν. Μάκρης.
Οι γηπεδούχοι διατήρησαν την υπεροχή στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα αλλά δεν ήταν καλοί στα τελειώματα. Πάντως, στο 8’ πέτυχαν το 1-0, όταν ο Αντεριώτης πάσαρε στον Κατσαντώνη, κι αυτός με πλασέ από την μικρή περιοχή έστειλε την μπάλλα στα δίχτυα.
Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 22’ μετά από φάση διαρκείας. Ο Σπανός απέκρουσε εντυπωσιακά κτύπημα φάουλ, αλλά στο μπέρδεμα που δημιουργήθηκε στην περιοχή, ο Γιάννης Νικηφοράκης σκοράρησε (1-1).
Ο Παθιακάκης παρουσιάσθηκε πιο επιθετικός στα πρώτα 25’ του β’ μέρους και σημείωσε το γκολ της νίκης στο 60’. Ο Ασημάκης εκτέλεσε κόρνερ και ο Σωτηρόπουλος με προβολή από κοντά διαμόρφωσε το τελικό 2-1. Στο 75’ τραυματίσθηκε στο κεφάλι ο Γκέος κι απεχώρησε, ενώ είχαν ήδη γίνει και οι 3 αλλαγές, με αποτέλεσμα να αγωνισθεί ο Παθιακάκης με 10 παίκτες στο υπόλοιπο του παιχνιδιού.
Ο Εθνικός στο τέλος προσπάθησε για την ισοφάριση αλλά δεν τα κατάφερε…
Διαιτητές: Μανιώτης – Κυριακόπουλος, Οικονόμου.
ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ (Παπασταματίου): Σπανός, Αντεριώτης (65' Οικονομόπουλος), Ρακιτζόπουλος, Γιαννόπουλος, Ντρένοβα, Τσίγκος, Ασημάκης, Κατσαντώνης (46' Γκέος), Βουρτσάνης, Φωτίκας (30' λ.τρ. Σωτηρόπουλος), Αρβανιτάκης.
ΕΘΝΙΚΟΣ Ν.Μ. (Ζορμπάς): Στέφ. Κόλλιας, Σχοινάς, Θοδ. Νικηφοράκης, Γιάν. Νικηφοράκης, Ελευθερίου, Κονταρίνης (85' Μποϊμπέι), Πιλάι, Τσάμος, Ραζακιάς (54' Μερσιώτης), Τσέλα, Δώνης (54' Αλτιπαρμάκης).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money