Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013

ΥΠΟΔΟΜΕΣ: ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΓΙΑ ΝΕΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ



Την πρόθεση της Ένωσης να πραγματοποιήσει πρωτάθλημα Κ-18 για παίκτες γεννημένους 1996-1997 έκανε γνωστή στην Τακτική Γενική Συνέλευση της ΕΠΣΑΝΑ, στις 17/6, ο πρόεδρος Γιώργος Παπαμακάριος, ο οποίος είπε ακόμη: «Η Ένωση θα προβλέψει ώστε να εξυπηρετηθούν όσο καλύτερα γίνεται, οι σύλλογοι που καλλιεργούν το ποδόσφαιρο με ομάδες υποδομών. Θα βοηθήσουμε τις υποδομές. Αλλά θα απαγορευθεί από του χρόνου η συμμετοχή ομάδων υποδομών των σωματείων της ΕΠΣΑΝΑ σε τουρνουά εκτός Ενώσεως, που δεν διαθέτουν την απαραίτητη έγκριση της ΕΠΣΑΝΑ ή της ΕΠΟ». 
Σχετικά με τις ηλικίες των παικτών που θα αγωνισθούν στα πρωταθλήματα υποδομών, έγινε γνωστό ότι η ΕΠΣΑΝΑ θα περιμένει τις αντίστοιχες προκηρύξεις της ΕΠΟ για τις μικτές ομάδες των ΕΠΣ, πριν ακολουθήσει δική της πολιτική. Στην διάρκεια της Γεν. Συνέλευσης, παράγοντες ομάδων ζήτησαν οι ομάδες υποδομών να παίζουν σε πιο κοντινές αποστάσεις, γιατί οι μετακινήσεις πολλές φορές είναι μεγάλες και τα έξοδα μετακίνησης δύσκολα αντιμετωπίζονται. 
Επίσης, ο εκπρόσωπος του Σαρωνικού Αναβύσσου Ηλίας Ασλάνογλου, ζήτησε τον ορισμό των ομίλων της Β’ κατηγορίας με γεωγραφικά κριτήρια. 

Επίτιμος πρόεδρος ο Στ. Βακιρτζής 
Σε άλλο θέμα, η Γενική Συνέλευση απεδέχθη ομόφωνα την ανακήρυξη του ιδρυτικού στελέχους και πρώην προέδρου της ΕΠΣΑΝΑ Στέφανου Βακιρτζή, σε επίτιμο πρόεδρο της Ένωσης. 
Ο κ. Βακιρτζής δήλωσε σχετικά: «Ευχαριστώ το σώμα της Συνέλευσης που δέχθηκε την εισήγηση του διοικητικού συμβουλίου. Είμαι ενεργός και θα παραμείνω ενεργός»!

2 σχόλια:

ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ είπε...

ΠΟΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΒΑΛΕΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΚΥΡΗΞΕΙΣ ΑΝΔΡΩΝ Α Β Γ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ.

Μάριος Πυκνής είπε...

Θελουν να σε παιδεψουν βλεπουν που ρωτας συνεχεια και δε σου απαντουνε ειναι σαδιστες

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money