Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΘΥΕΛΛΑΣ


Η διοίκηση της Θύελλας Ραφήνας εξέδωσε ευχαριστήρια ανακοίνωση, στην οποία -μεταξύ άλλων- αναφέρει:
Το Δ.Σ. του Α.Π.Ο. Θύελλα Διασταύρωσης Ραφήνας, με αφορμή την λήξη της αγωνιστικής περιόδου και την κατάκτηση του πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας Ε.Π.Σ.ΑΝ.Α. αλλά και τον προβιβασμό της ομάδας μας στην Γ’ Εθνική κατηγορία, μετά από αγώνες κατάταξης με τις πρωταθλήτριες των Ενώσεων Δωδεκανήσων, Δυτικής Αττικής και Κορινθίας, θέλει να απευθύνει ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ:
- Στον προπονητή μας  Βλάση Χατζηαναστασίου, στον επί χρόνια βοηθό του Θοδωρή Βιάδη, τον γυμναστή Μιχάλη Λελεκίδη και τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, που με πολύ κόπο και ιδρώτα, αλλά με απαράμιλλο ήθος και αξιοπρέπεια, έφτασαν στον προορισμό του μαγικού ταξιδιού που ξεκινήσαμε όλοι μαζί πέρυσι την 1η Αυγούστου.
- Στο φυσιοθεραπευτήριο SPORTS MED CLUB και στον κ. Μπάμπη Ξαγοράρη και την «αδυναμία» των ποδοσφαιριστών μας, τον φυσικοθεραπευτή Γιώργο Γκόμπλια.
- Στους χορηγούς της ομάδας και ιδιαιτέρως στον επίτιμο Πρόεδρο του συλλόγου κ. Γιώργο Λουκάτο, που μας κάνει πλέον την τεράστια τιμή να είναι μαζί μας σε όλα τα γήπεδα.
- Στον Δήμαρχο Γ. Χριστόπουλο, για τις δωρεάν ιατρικές του υπηρεσίες και στον αντιδήμαρχο Σπ. Κάρλο, ο οποίος ήταν παρών και δίπλα στην ομάδα μας, σε όλη την διάρκεια του πρωταθλήματος αλλά και μετά.
- Στην διοίκηση του Αστυνομικού Τμήματος Ραφήνας για τις διευκολύνσεις στις υπηρεσίες δύο ποδοσφαιριστών μας αστυνομικών, έτσι ώστε να συμμετέχουν στις προπονήσεις και τους αγώνες της ομάδας μας.
- Στον Πρόεδρο της Ε.Π.Σ.ΑΝ.Α. Γ. Παπαμακάριο, που ήταν μαζί με την ομάδα μας σε όλα τα παιχνίδια κατάταξης, αλλά και στο προσωπικό της Ένωσης.
- Σε όλους τους φίλους που αγαπούν, αγάπησαν, πίστεψαν κι αγκάλιασαν την ομάδα μας και ήταν μαζί της σε όλα τα γήπεδα και πραγματικά δεν θα ξεχάσουμε ποτέ τις εικόνες με το γήπεδό μας ασφυκτικά γεμάτο, την παρουσία μας στο Λουτράκι, στη Νέα Πέραμο, ακόμη και στην Ρόδο!
Κλείνοντας, μετά την εμπειρία μας, εκπροσωπώντας την Ανατολική Αττική στο πρωτάθλημα πρωταθλητριών Ε.Π.Σ., είμαστε υπερήφανοι γιατί αποδείξαμε ότι το ποδόσφαιρο στον νομό μας βρίσκεται σε υψηλό επίπεδο και το πρωτάθλημά μας είναι τρομερά ανταγωνιστικό και δύσκολο.
Επίσης, είναι εξαιρετικά τιμητικό για την πόλη μας, να εκπροσωπείται στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής από δύο ομάδες, κι ελπίζουμε η δημοτική αρχή να φροντίσει για την βελτίωση των εγκαταστάσεων στο γήπεδό μας, γιατί είναι κρίμα -αν δεν πάρουμε έγκριση για την χρησιμοποίησή του- όλοι οι κάτοικοι να τρέχουν σε άλλους Δήμους να παρακολουθούν τις αγαπημένες τους ομάδες, πέραν βέβαια και της οικονομικής επιβάρυνσης των συλλόγων.
Εμείς σαν Δ.Σ. θα συνεχίσουμε ενωμένοι, περήφανοι και με ταπεινότητα, να γεμίζουμε με ακόμη πιο χρυσά γράμματα το βιβλίο της ιστορίας της αγαπημένης μας ομάδας, με αρχή μας αυτό που γράψανε οι φίλοι μας στο πανό, που ήταν αναρτημένο στο γήπεδό μας εφέτος: «ΘΥΕΛΛΑ ΣΤΑ ΕΥΚΟΛΑ, ΘΥΕΛΛΑΡΑ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ»!

Μετά τιμής
Το Δ.Σ. του Α.Π.Ο. ΘΥΕΛΛΑΣ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money