Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013

ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΕΠΙΣΗΜΑ AΠΟ ΤΗΝ 1Η ΙΟΥΛΙΟΥ ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ




Η ΕΠΟ ανακοίνωσε τις ημερομηνίες για την πραγματοποίηση αποδεσμεύσεων, μετεγγραφών, υποσχετικών, επανεγγραφών, αρχικών εγγραφών ποδοσφαιριστών της δυνάμεώς της, ως εξής:
- Αποδεσμεύσεις από 1 Ιουλίου έως και 31 Ιουλίου.
- Υποσχετικές από 1 Ιουλίου έως και 31 Ιουλίου.
- Μετεγγραφές από 1 Ιουλίου έως και 2 Σεπτεμβρίου. Επίσης, από 1 Ιανουαρίου έως 31 Ιανουαρίου μέχρι δύο (2) ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές.
- Επανεγγραφές από 1 Σεπτεμβρίου έως 30 Σεπτεμβρίου. Επίσης, από 1 Ιανουαρίου έως 31 Ιανουαρίου.
- Πρώτες εγγραφές από 1 Σεπτεμβρίου έως 31 Δεκεμβρίου και από 1 Φεβρουαρίου έως 15 Μαΐου.
* Τα σωματεία μπορεί να έχουν στη δύναμή τους 180 ποδοσφαιριστές (για κάθε τμήμα ανδρών ή γυναικών), από τους οποίους τουλάχιστον 20 πρέπει να είναι κάτω των 20 ετών.
* Κάθε σωματείο μπορεί να διατηρεί στη δύναμή του αλλοδαπούς ποδοσφαιριστές κάτω των 18 ετών χωρίς περιορισμό, αλλά μόνο 5 αλλοδαπούς ποδοσφαιριστές άνω των 18 ετών.
* Οι ομογενείς ποδοσφαιριστές και υπήκοοι χώρων μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, δεν λογίζονται ως αλλοδαποί.
* Κάθε ερασιτεχνικό σωματείο μπορεί να αποδεσμεύει ομαδικά ποδοσφαιριστές με την υποβολή στην Επιτροπή Ιδιότητας και Μετεγγραφών της Ε.Π.Ο. στα χρονικά διαστήματα 1-31/7, 1-30/9 και 1-31/1 με αίτηση ομαδικής αποδέσμευσης ποδοσφαιριστών και κατάθεση χρηματικού παραβόλου, εφόσον το σωματείο έχει στη δύναμή του τουλάχιστον 140 ερασιτέχνες παίκτες.
* Κάθε ελεύθερος επαγγελματίας ποδοσφαιριστής μπορεί να εγγραφεί – επανεγγραφεί ως ερασιτέχνης κατά τις περιόδους των επανεγγραφών, υπό την προϋπόθεση ότι δεν είναι εγγεγραμμένος σε ερασιτεχνικό σωματείο, μετά την λήξη της περιόδου των αποδεσμεύσεων ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών της ίδιας ποδοσφαιρικής περιόδου.
* Κάθε ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής δύναται να μετεγγραφεί ως επαγγελματίας, μόνο στις μεταγραφικές περιόδους επαγγελματιών ποδοσφαιριστών του Ιουλίου – Αυγούστου και Ιανουαρίου εκάστου έτους, με εξαίρεση τους ποδοσφαιριστές που προέρχονται από τις ακαδημίες των Π.Α.Ε.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money