Κυριακή 16 Ιουνίου 2013

ΕΠΟ: ΣΕ ΕΚΤΑΚΤΗ Γ.Σ. Η ΠΑΥΣΗ ΤΩΝ ΕΠΣ ΚΙΛΚΙΣ ΚΑΙ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ


Την απόφαση σύγκλησης έκτακτης Γ.Σ. με θέμα την προσωρινή παύση των ΕΠΣ Ηρακλείου και Κιλκίς, επειδή προσέφυγαν στην τακτική δικαιοσύνη ζητώντας την έκπτωση των μελών του Δ.Σ. της ΕΠΟ και τον διορισμό προσωρινής διοίκησης, θα λάβει σήμερα Κυριακή 16/6 το Δ.Σ της Ομοσπονδίας. Η εξέλιξη αυτή, που εφημολογείτο από ημερών, δρομολογήθηκε την Πέμπτη 13/6 μετά από καταγγελία της ΕΠΣ Τρικάλων, με πρόεδρο τον Θανάση Μπουτζιώλη, η οποία έστειλε έγγραφο στα μέλη του Δ.Σ. και τις Ενώσεις ζητώντας σύγκληση έκτακτης Γ.Σ. με θέμα την παύση ιδιότητας των ΕΠΣ Ηρακλείου και Κιλκίς λόγω παραβίασης του καταστατικού της FIFA και του καταστατικού της ΕΠΟ.
Αμέσως κινήθηκε ο μηχανισμός της Ομοσπονδίας για την συγκέντρωση αποφάσεων από τα Δ.Σ. όσο το δυνατόν περισσοτέρων Ενώσεων, οι οποίες ζητούσαν σύγκληση Γενικής Συνέλευσης με το ίδιο θέμα, αναφέροντας ως λόγο την παραβίαση του καταστατικού της FIFA και του άρθρου 13 του καταστατικού της ΕΠΟ.

Μέχρι και το Σάββατο 15/6 η ΕΠΟ είχε συγκεντρώσει εύκολα 22 τέτοιες αποφάσεις, που ξεπερνούν τα 2/5 του συνόλου (56), που απαιτούνται. Όπως δήλωσαν εκπρόσωποι της ΕΠΟ, είχαν εξασφαλίσει τουλάχιστον 25 σχετικές αποφάσεις και πίεζαν για την συγκέντρωση όσο το δυνατόν μεγαλύτερου αριθμού. Για να ληφθεί απόφαση παύσης λειτουργίας των δύο Ενώσεων, απαιτούνται τα 3/4 των ΕΠΣ μελών της ΕΠΟ, που είναι 56. Το θέμα αναμένεται να εγκριθεί στην σημερινή συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της ΕΠΟ.

1 σχόλια:

K.Μ είπε...

Ξεκινάει τη Δευτέρα 17 Ιουνίου στο Δημοτικό Γήπεδο Ραφήνας το μεγάλο τουρνουά ποδοσφαίρου κατηγορίας παμπαίδων που διοργανώνει η Θύελλα Ραφήνας με την ουσιαστική συμβολή ομάδας γονέων, των οποίων τα παιδιά αγωνίζονται στη κατηγορία παμπαίδων

Οι ομάδες που θα λάβουν μέρος στο τουρνουά αγωνίζονται σε δύο Ομίλους

Α” Όμιλος : Θύελλα 1, Νέα Μάκρη, Παλληνιακός

Β” Όμιλος : Θυελλα 2, Α.Ο. Τριγλία Ραφήνας, Νικητές Μεσογείων, Γλυκά Νερά

Στη Α” Φάση του τουρνουά απο Δευτέρα έως Τετάρτη, οι ομάδες θα αγωνιστούν στο πλαίσιο των Ομίλων που ανήκουν

Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013

18:00 Θύελλα 1 – Ν. Μάκρη

19:30 Γλυκά Νερά – Νικητές Μεσογείων

21:00 Θύελλα 2 – Τριγλία

Τρίτη 18 Ιουνίου 2013

18:00 Θύελλα 1 – Παλληνιακός

19:30 Θύελλα 2 – Νικητές Μεσογείων

21:00 Τριγλία – Γλυκά Νερά

Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013

18:00 Νέα Μάκρη – Παλληνιακός

19:30 Θύελλα 2 – Γλυκά Νερά

21:00 Τριγλία – Νικητές Μεσογείων

Πέμπτη 20 Ιουνίου

17:00 3ος Α” Ομίλου – 3ος Β” Ομίλου για θέσεις 5-6

18:30 2ος Α” Ομίλου – 2ος Β΄Ομίλου για θέσεις 3-4

20:00 1ος Α” Ομίλου -1ος Β” Ομίλου για θέσεις 1-2

Να σημειώσουμε ότι οι γονείς των παμπαίδων έχουν κάνει ιδιαίτερες προετοιμασίες για την διεξαγωγή ενός επιτυχημένου τουρνούα και όλοι όσοι παρακολουθήσουν το τουρνουά θα μείνουν ικανοποιημένοι, απο το θέαμα αλλά και απο όλα τα εδέσματα (καφέδες, milkshakes, αναψυκτικά, μπύρες, κρασί, γλυκά και αλμυρά) που θα προσφερθούν στο μπουφέ με συμβολικό κόστος.

Η Θύελλα σε αυτό το τουρνουά θα αγωνιστεί με δύο ομάδες παμπαίδων, προκειμένου και ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, να πάρουν το βάπτισμα του πυρός με την ομάδα των παμπαίδων και παιδιά που γεννήθηκαν το 2002 και μετά.

Θύελλα 1 : Κεφαλλλωνίτης, Μπίλιος, Κάραση, Παπαδόπουλος, Σιμιόν, Μαντζαβίνος, Λιοδάκης, Μπουντάκης, Γεωργούλιας Α., Χρήστου, Λάσπας, Κουμουτσέας, Γεραμάνης Ν, Κοζανίδης, Μαϊόπουλος

Θύελλα 2 : Γεωργούλιας Τ, Κουκουράκης, Ρηγανιάς, Τσάκωνας, Καραβάς, Στάφα, Σιδερής, Ρούπας, Γεραμάνης Δ, Μπαμπαλής, Πιέτρη, Δελακοβίας, Μανιός, Κάρμπο, Κοντογιάννης

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money