Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013

«ΠΑΓΩΣΕ» Η ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ ΓΓΑ ΠΡΟΣ ΕΠΟ


Με απόφαση του υφυπουργού αθλητισμού Γιάννη Ιωαννίδη, «πάγωσε» η επιχορήγηση της ΓΓΑ προς την ΕΠΟ, επειδή οι ΕΠΣ Κιλκίς και Ηρακλείου που προσέφυγαν στην τακτική δικαιοσύνη, κατηγορούν την διοίκηση της ΕΠΟ για απιστία σε βάρος του δημοσίου, υποστηρίζοντας ότι δεν έχει αποδώσει στις Ενώσεις το ποσό της επιχορήγησης (που δεν έχει αποδοθεί στην Ομοσπονδία)! 
Ο υφυπουργός δήλωσε ότι το ποσό θα αποδεσμευθεί όταν τελειώσει η δικαστική εμπλοκή.
Πρόκειται για «απάντηση» του κ. Ιωαννίδη, στην αίτηση προσωρινής διαταγής των δύο Ενώσεων, με την οποία -μεταξύ άλλων- κατηγορείται η διοίκηση της ΕΠΟ για κατ’ εξακολούθηση τέλεση του αδικήματος της απιστίας σε βάρος του δημοσίου, αφού υποτίθεται ότι η ΕΠΟ επιχορηγήθηκε με ποσό 1,5 εκ. ευρώ τον Ιανουάριο 2013 από το υφυπουργείο αθλητισμού, με σκοπό να διανεμηθεί στις Ενώσεις μέλη της ΕΠΟ και μέχρι σήμερα τα χρήματα αυτά δεν έχουν δοθεί!
Ο κ. Ιωαννίδης αποφάσισε μέχρι να υπάρξει δικαστική απόφαση και κλείσει το θέμα όσον αφορά την δικαιοσύνη, να μην καταβληθεί η επιχορήγηση από την ΓΓΑ προς την ΕΠΟ. Απόφαση που γνωστοποίησε σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον πρόεδρο της ΕΠΟ κ. Σαρρή. 
Η διοίκηση της ΕΠΟ έδωσε στην δημοσιότητα ενημερωτική επιστολή προς τις Ενώσεις της, στην οποία υποστηρίζει σχετικά τα εξής: «Για το έτος 2013 η ΕΠΟ δεν έχει εισπράξει από τη συνολική επιχορήγηση των Ενώσεων που εξαγγέλθηκε τον Ιανουάριο 2013, ύψους 1.050.000 ευρώ, ούτε ένα ευρώ. Προσφάτως ενημερώθηκε για την έκδοση απόφασης έναντι επιχορήγησης, ποσού ύψους 400.000 ευρώ. Το ψεύδος του ισχυρισμού περί επιχορήγησης 1.500.000 ευρώ, που δήθεν παρακρατούνται και δεν έχουν εκταμιευθεί ακόμη στις ΕΠΣ, είναι πασίδηλο».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money