Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

Γ’ ΕΘΝΙΚΗ: ΠΡΟΒΛΗΜΑ Η ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΤΩΝ ΟΜΙΛΩΝ



Η συγκρότηση των ομίλων της Γ’ κατηγορίας αποτελεί από την Κυριακή το απόγευμα που τελείωσαν τα μπαράζ, το βασικό θέμα συζήτησης των ενδιαφερομένων σ’ όλη την Ελλάδα.
Ο πρόεδρος της Επιτροπής Ερασιτεχνικών Πρωταθλημάτων της ΕΠΟ Μιχάλης Τζανόπουλος, σε σχετική ερώτηση απάντησε ως εξής: «Οι οκτώ Κρητικές ομάδες θα αγωνισθούν σε ένα όμιλο με αντίστοιχες οκτώ της Αττικής (4 Αθηνών, 2 Πειραιώς, κι από μία των ΕΠΣ Ανατολικής και Δυτικής Αττικής, κατόπιν κληρώσεως). Η Επιτροπή κάνει ότι είναι ανθρωπίνως δυνατό για να μην αδικήσει καμία ομάδα. Θεωρώ ως την πιο λογική λύση, τον καταρτισμό του συγκεκριμένου ομίλου με αυτόν τον τρόπο».

Το πρόβλημα αφορά τις ομάδες της Αττικής που θα κληθούν να ταξιδέψουν οκτώ φορές στην Κρήτη (και αντιστρόφως)!

Η ΕΠΣ Πειραιά έχει στο νέο πρωτάθλημα 4 ομάδες (Περαμαϊκό, Ιωνικό, Ατρόμητο Πειρ., Προοδευτική), η ΕΠΣ Ανατολικής Αττικής εκπροσωπείται με 4 (Κυανός Αστέρας Βάρης, Τριγλία Ραφήνας, Ολυμπιακός Λαυρίου, Θύελλα Ραφήνας), η ΕΠΣ Δυτικής Αττικής έχει 3 ομάδες (Θρασύβουλο Φυλής, Μανδραϊκό, Πανελευσινιακό) και η μεγαλύτερη όλων ΕΠΣ Αθηνών έχει 11 ομάδες (Αιγάλεω, Κηφισιά, Ηλυσιακός, Νέα Ιωνία, Πεύκη, Τράχωνες, ΑΟ Περιστερίου, Κεραυνός Γλυφάδας, Εθνικός Αστέρας, Δόξα Βύρωνος και ΑΕΚ).

Μαζί με τις 2 ομάδες της ΕΠΣ Κυκλάδων (Πανναξιακό, Μύκονο), είναι συνολικά 24 ομάδες που θα δημιουργήσουν ένα όμιλο των 16 και οι υπόλοιποι 8 θα περιληφθούν στον όμιλο με τις 8 ομάδες των ΕΠΣ Ηρακλείου, Χανίων, Ρεθύμνης και Αγ. Νικολάου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money