Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013

ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ: ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΤΑΞΙΩΣΗ




Η νέα διοίκηση του Αήττητου Σπάτων ανέλαβε δυναμικά να οργανώσει και να οδηγήσει στην καταξίωση τον δημοφιλή σύλλογο, μέσα από ήρεμα λημέρια, με στόχο την καταξίωση σιγά-σιγά, ώστε να επανακτήσει στην ώρα της, τα κεκτημένα που απώλεσε τα τελευταία χρόνια.

Οι παράγοντες που ανέλαβαν τα ηνία του συλλόγου, είναι όλοι βετεράνοι ντόπιοι παίκτες του Αήττητου, οι οποίοι διαθέτουν μεγάλη όρεξη να προσφέρουν, για να προχωρήσουν μπροστά έστω με λίγα μέσα αλλά με πολλή προσπάθεια.

Δύο από τους παλιούς παίκτες της ομάδας, ο Κώστας Τσίχλης και ο Βαγγέλης Μαργέτης, ανέλαβαν την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Το Δ.Σ. συγκροτήθηκε σε σώμα με την ακόλουθη μορφή:

Πρόεδρος: Γιώργος Μαργέτης.

Αντιπρόεδροι: Γιώργος Βασιλείου και Παναγιώτης Μαργέτης.

Γενικός γραμματέας: Αντώνης Παπαδάς.

Ταμίας: Παναγιώτης Φράγκου.

Γενικός αρχηγός: Χρήστος Μαργέτης.

Έφορος: Δημήτρης Γεώργας.

Μέλη: Γιάννης Γιαννάκης και Βασίλης Παπαϊωάννου.

Σύμφωνα με τις πρώτες δηλώσεις των υπευθύνων, θα δημιουργηθεί μια ομάδα με σωστή υποδομή και οργάνωση. Ήδη έχουν γίνει οι πρώτες συζητήσεις με ποδοσφαιριστές που θα παραμείνουν στην ομάδα και προβλέπεται η επιστροφή αρκετών γηγενών (Σπαταναίων) παικτών, που έπαιζαν σε άλλες ομάδες. 
Θεωρείται δεδομένη η δημιουργία ομάδων υποδομής σε όλα τα ηλικιακά γκρουπ, την ευθύνη των οποίων θα έχει ο σύλλογος και όχι τρίτοι συνεργαζόμενοι ή ο δήμος. 

Η έλλειψη οικονομικών δυνατοτήτων από πλευράς της σημερινής διοίκησης, εμποδίζει κάποιες εξελίξεις που θα ήθελαν οι διοικούντες. Όμως, η σωστή οργάνωση του βιβλίου μελών και η πραγματοποίηση κάποιων εκδηλώσεων, ελπίζεται να αποφέρει τα ποσά που θα βοηθήσουν στην καλή λειτουργία του Αήττητου.

1 σχόλια:

ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money