Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013

Η ΓΙΟΡΤΗ ΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΤΗΣ ΕΠΣΑΝΑ



Με εκδήλωση που χάρηκαν τα παιδιά και οι γονείς τους στο γήπεδο της Νέας Μάκρης, το Σάββατο 15/6, ολοκληρώθηκε η εφετινή αγωνιστική περίοδος των πρωταθλημάτων υποδομών της ΕΠΣΑΝΑ. Η γιορτή των PRO-JUNIOR (παιδιά που γεννήθηκαν το 2004, 2005 και 2006), που έλαβαν μέρος στο πρωτάθλημα της Ένωσης, εξελίχθηκε σε ευχάριστο πάρτυ, αφού εκτός από τους δεκαπεντάλεπτης διάρκειας αγώνες, οι λιλιπούτειοι ποδοσφαιριστές πήραν μετάλλια, αναμνηστικά διπλώματα για την συμμετοχή τους, κύπελλα (κάθε ομάδα), ενώ τους μοιράσθηκαν πολύχρωμα μπαλόνια, που ομόρφυναν την ζεστή ατμόσφαιρα. Ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου γέμισε από μικρούς παίκτες και οι εξέδρες ήταν κατάμεστες.
Το σπουδαιότερο απ' όλα είναι ότι η ΕΠΣΑΝΑ έδειξε την οργανωτική της επάρκεια σε εκδηλώσεις που αναδεικνύεται το κοινωνικό έργο  και ο πολιτιστικός χαρακτήρας του ποδοσφαίρου.
Το παρόν έδωσαν ο πρόεδρος της ΕΠΣΑΝΑ Γιώργος Παπαμακάριος, ο αντιπρόεδρος Σταύρος Χρυσάφης, ο ταμίας Γιώργος Φλαμπούρης, ο πρόεδρος της Επιτροπής Υποδομών Ανδρέας Μπέτσης, ο πρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλημάτων Δημήτρης Δεστούνης, οι σύμβουλοι Δημήτρης Βελτανιώτης, Γρηγόρης Αποστολιδης, ο αρχιδιαιτητής της Ένωσης Ηλίας Ντάφλος, ο Ενωσιακός προπονητής Μιχάλης Κατσίμπρας και πάρα πολλοί γονείς, φίλαθλοι, παιδιά, περίπου 1.000 θεατές. 
Η προσέλευση αυτή αποτέλεσε ψήφο εμπιστοσύνης στο έργο της Επιτροπής Υποδομών, που οργάνωσε με επιτυχία  πέντε πρωταθλήματα (νέων, παίδων, παμπαίδων, τζούνιορ, προ-τζούνιορ), αποκομίζοντας τα εύσημα της πλειονότητας των σωματείων. 



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money