Κυριακή 9 Ιουνίου 2013

Γ. ΧΑΧΟΛΑΚΗΣ: ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΚΛΗΣΗ



Η ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ
Την ερχόμενη Τρίτη 11/6 θα συγκροτηθεί σε σώμα η νέα διοίκηση της Τριγλίας, που προέκυψε από τις αρχαιρεσίες της 6/6. 
Ο απελθών πρόεδρος του συλλόγου Γιώργος Χαχολάκης με 119 ψήφους, ήταν 
ο πρώτος σε ψήφους εκλεγείς σύμβουλος και αναμένεται να αναλάβει εκ νέου την θέση του προέδρου. 
Στις επόμενες θέσεις εξελέγησαν οι: Μισοκοίλης 116, Κικής 104, Ρεντζούλη 100, Σταμπέλος 98, Παπαδόπουλος 93, Καμίνης 92, Βουρδέρης 82, Δρακούλης 73, Διαγγελάκης 71, Βίτουλας 65, Σβαρνάς 58, Κοζής 54, Καλαμπόγιας 52, Ιατρού-Καβρίκας 49.
Σε δήλωσή του ο κ. Χαχολάκης τονίζει: «Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλα τα μέλη της ομάδος μας τόσο για την εγγραφή τους όσο και για την συμμετοχή τους στην διαδικασία των εκλογών για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου.
Ο σύλλογος ξεκινάει μια νέα προσπάθεια, με μεγάλη δυναμική και πολλές φιλοδοξίες. Στην προσπάθεια αυτή θα συμμετάσχουν και τα 25 μέλη που δήλωσαν υποψήφιοι στην εκλογική διαδικασία, αφού η ομάδα τους χρειάζεται όλους και δεν έχει την πολυτέλεια να χάσει κανέναν.
Ο σύλλογος στην Γ’ εθνική θα έχει να αντιμετωπίσει μεγάλες ομάδες του ελληνικού ποδοσφαίρου και μόνο με την βοήθεια όλων θα μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε.
Να δώσω συγχαρητήρια σε όλους τους υποψήφιους που τιμήθηκαν με την ψήφο του φίλαθλου κόσμου και να ζητήσω την συμμετοχή όλου του κόσμου της πόλης μας στην μεγάλη αυτή προσπάθεια.
Τέλος, να ευχαριστήσω ιδιαιτέρως αυτούς που βοήθησαν να γίνει με άψογο τρόπο η εκλογική διαδικασία. Την εφορευτική Επιτροπή, που αποτελέσθηκε από τους κ.κ. Ν. Δημητρόπουλο, Α. Παλπατζή, Κ. Χατζηπαράσχου, Ν. Καλογνωμά, Γ. Πιστικό, Γ. Προύσαλη. Προχωράμε όλοι μαζί».
Μετά την συγκρότηση σε σώμα, η διοίκηση θα προχωρήσει σε επαφές με τους ποδοσφαιριστές του υπάρχοντος ρόστερ. Προπονητής παρέμεινε ο κ. Στάθης Ασλάνογλου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money