Σάββατο 22 Ιουνίου 2013

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΚΑΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟΙ ΤΟΥ ΑΦΙΔΝΑΪΚΟΥ



Σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο του Αφιδναϊκού και οι φίλοι της ομάδας, πανηγύρισαν την Κυριακή 2/6 την άνοδό τους στην Β’ κατηγορία ως δευτεραθλητές της Γ’ κατηγορίας. Η ΕΠΣΑΝΑ βράβευσε τον σύλλογο και τους παίκτες, με απονομή κυπέλλου και αναμνηστικών μεταλλίων.

Ο Αφιδναϊκός έδωσε την ίδια ημέρα φιλικό αγώνα με την πολύ ισχυρή Α.Ε. Ηρακλείου (ομάδα Α’ ΕΠΣΑ, από την οποία ηττήθηκε 5-0) και ακολούθησε πανηγυρική γιορτή στην κεντρική πλατεία του χωριού, με το κύπελλο της ανόδου σε περίοπτη θέση!

Την ΕΠΣΑΝΑ εκπροσώπησαν ο β' αντιπρόεδρος Σταύρος Χρυσάφης (ο οποίος έκανε και την απονομή του κυπέλλου), ο ταμίας Γιώργος Φλαμπούρης και ο πρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλημάτων Δημήτρης Δεστούνης. 

Ο πρόεδρος του Αφιδναϊκού Τάσος Δέδες, δήλωσε σχετικἀ: «Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς όλο το διοικητικό συμβούλιο, την τεχνική ηγεσία και τον φροντιστή της ομάδας για την επιτυχία της ομάδας μας. Ιδιαίτερα τους παίκτες, που έδειξαν ψυχή και καρδιά και κατάφεραν την άνοδο στην Β’ κατηγορία ΕΠΣΑΝΑ»!

* Οι προπονήσεις στον Αφιδναϊκό συνεχίζονται, καθώς και τα φιλικά. Ο μεταγραφικός σχεδιασμός θα αρχίσει μετά την Τακτική Γενική Συνέλευση του συλλόγου.

* Η προβλεπόμενη από το καταστατικό του συλλόγου ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση του Αφιδναϊκού, πραγματοποιείται στην αίθουσα συνεδριάσεων του συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Αφιδνών είτε την Κυριακή 23/6 ώρα 11.00 είτε σε περίπτωση μη απαρτίας των ταμειακά τακτοποιημένων μελών, την Κυριακή 30/6, την ίδια ώρα.

Στην διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης θα γίνει εκτενής συζήτηση και θα ακουστούν όλες οι προτάσεις, ιδέες και απόψεις για τον Αφιδναϊκό, ώστε το πρόγραμμα δραστηριοτήτων της περιόδου 2013-2014 να διαμορφωθεί έτσι που να ικανοποιεί όλους και να υπάρχει η μεγαλύτερη δυνατή συμμετοχή. 







0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money