Δευτέρα 10 Ιουνίου 2013

Ο ΠΡΩΤΕΑΣ ΚΑΙ Η Π. ΦΩΚΑΙΑ ΓΙΟΡΤΑΣΑΝ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ!




Ο Πρωτέας γιόρτασε το Σάββατο 8/6 την άνοδο στην Α’ κατηγορία ΕΠΣΑΝΑ, με φιλικό δίτερμα διάρκειας 60’ λεπτών, απέναντι στην πρωταθλήτρια και προβιβασμένη στην Γ’ εθνική Θύελλα Ραφήνας, στο γήπεδο της Παλαιάς Φωκαίας. Το σκορ ήταν 5-1 υπέρ της Θύελλας αλλά κανείς δεν ενδιαφέρθηκε για το αποτέλεσμα αφού επρόκειτο για αγώνα επίδειξης στον οποίο έλαβαν μέρος αρκετοί βασικοί ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων.
Ακολούθησε απονομή αναμνηστικών μεταλλίων και κυπέλλου από τον παρόντα πρόεδρο της ΕΠΣΑΝΑ κ. Γιώργο Παπαμακάριο σε όλους τους παίκτες του Πρωτέα. Το κύπελλο παρέλαβε ο αρχηγός της ομάδας Κώστας Διαμάντης. 
Ο Κ. Διαμάντης παρέλαβε το κύπελλο από τον πρόεδρο της ΕΠΣΑΝΑ 
κ. Παπαμακάριο, παρουσία του γ.γ. του Πρωτέα κ. Γιάννη Μύρικνα

Τιμητική πλακέτα στην Θύελλα Ραφήνας απένειμε ο αντιδήμαρχος Π. Φωκαίας κ. Μανώλης Τσαλικίδης και ο παραολυμπιονίκης κολύμβησης Αριστείδης Μακροδημήτρης τίμησε με αναμνηστική πλακέτα τους διαιτητές της συνάντησης.
Από πλευράς ΕΠΣΑΝΑ, την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο πρόεδρος κ. Παπαμακάριος και ο β’ αντιπρόεδρος κ. Χρυσάφης. Επίσης παρέστησαν οι κ.κ. Μπίλλιος πρόεδρος της Θύελλας, Λάμπρου πρόεδρος του Κουβαρά, όπως και ο πρόεδρος των παλαιμάχων Π. Φωκαίας κ. Λ. Βαριάς. 
Την παρουσίαση της εκδήλωσης έκανε ο ηθοποιός κ. Σκουρολιάκος. Μετά τις απονομές οι παίκτες του Πρωτέα φωτογραφήθηκαν πανευτυχείς με το κύπελλο και η γιορτή ολοκληρώθηκε σε ταβέρνα της περιοχής.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money