Τετάρτη 18 Ιουνίου 2014

Η ΚΗΔΕΙΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΤΡΑΚΑΔΑ

Πλήθος κόσμου συνόδευσε στην τελευταία της κατοικία την 48χρονη δημοσιογράφο και συγγραφέα Κυριακή Τρακάδα, από τον ιερό ναό Αναλήψεως Κορωπίου όπου εψάλη η εξόδιος ακολουθία, στο νεκροταφείο της ίδιας πόλης, όπου έγινε η ταφή, την Τρίτη 17/6. Η σύντροφος του Αντώνη Καρπούζα έφυγε από την ζωή ύστερα από σκληρή (πολύμηνη) μάχη με τον καρκίνο.
Μεταξύ των παρευρεθέντων υπήρξαν πολιτικοί, αθλητικοί και τοπικοί παράγοντες, όπως η υπουργός κ. Χριστοφιλοπούλου, ο πρώην υπουργός κ. Γερουλάνος, ο δήμαρχος Κορωπίου κ. Κιούσης, μαζί με στελέχη της δημοτικής αρχής, ο πρόεδρος κι ο αντιπρόεδρος της ΕΠΣΑΝΑ κ.κ. Παπαμακάριος και Τσεβάς αντίστοιχα, ο πρώην γενικός γραμματέας του υπουργείου Ναυτιλίας και στέλεχος του «Ιδρύματος Παπανδρέου» κ. Χαλκιώτης, ο διοικητής του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» κ. Θεοδώρου, ο διευθυντής του ακτινοδιαγνωστικού και ογκολογικού τμήματος του νοσοκομείου «Αλεξάνδρα» κ. Πισάκας και η ογκολόγος κ. Δουκάκη, ο πρόεδρος του συλλόγου Αμπελώνα Κορωπίου κ. Σπίνος και πολλοί άλλοι φίλοι της εκλιπούσης.
Μεταξύ των παραγόντων από αθλητικά σωματεία, διακριτή ήταν η παρουσία των κ.κ. Ορνάκη, Φύτρου, Γούλα, Πουλάκη από το Κορωπί, του παλιού διεθνή διαιτητή κ. Παπαπέτρου, των προπονητών κ.κ. Δημητρίου, Μάλλιου, Τσιγαρίδα, Κερκύρα και Αναγνωστόπουλου.
Επίσης, παρόντες ήταν πρόεδροι και εκπρόσωποι πολλών φορέων και συλλόγων απ’ όλη την Αττική, όπως ο κ. Λεπατατζής από τον Ολυμπιακό Αγίου Στεφάνου, ο κ. Λεβεντογιάννης από τον Α.Ο. Πεύκης, ο κ. Καφούρος από την Θύελλα Αγίου Δημητρίου, οι κ.κ. Μπλέτσας και Χρυσοχόου από τον Π.Α.Ο. Αγίου Δημητρίου, ο κ. Κουνάδης από το Ρουφ, ενώ στεφάνια έστειλαν η ΕΠΣΑΝΑ, η ΕΠΣΑ, ο Α.Ο. Κορωπίου, ο Ολυμπιακός Αγίου Στεφάνου και άλλοι.
Ο Αντώνης Καρπούζας απηύθυνε μεγάλες ευχαριστίες στον Μητροπολίτη Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ. Νικόλαο, για την στήριξη που προσέφερε αυτός και οι υπεύθυνοι του ιδρύματος καρκινοπαθών της Ιεράς Μητροπόλεως «Γαλιλαία», στην σύντροφό του κατά το τελευταίο εξάμηνο. Μάλιστα, στη μνήμη της εκλιπούσης, ο πρώην υπουργός κ. Γερουλάνος προσέφερε χρηματικό ποσό για τις ανάγκες του ιδρύματος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money