Τετάρτη 18 Ιουνίου 2014

ΠΡΩΤΕΑΣ: ΤΕΛΟΣ ΙΟΥΝΙΟΥ Η ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ



Σε 15 ημέρες (τέλος του τρέχοντος μήνα Ιουνίου) θα πραγματοποιηθεί η εξ αναβολής τακτική Γενική Συνέλευση του Πρωτέα Παλαιάς Φωκαίας, δεδομένου ότι δεν βρέθηκε λύση στο πρόβλημα της εκλογής νέας διοίκησης του συλλόγου. Την περασμένη Κυριακή 15/6, η Γενική Συνέλευση δεν έλαβε απόφαση επί του θέματος και διεκόπη όταν απεδείχθη ότι δεν υπήρχαν υποψηφιότητες…
Ο απερχόμενος πρόεδρος Γιάννης Αβραντίνης, υπέδειξε στους όποιους ενδιαφερόμενους για την ανάληψη της διοίκησης του συλλόγου, να σκεφθούν καλύτερα το θέμα και να εμφανισθούν -εφ’ όσον το επιθυμούν- μετά από 15 ημέρες που θα επαναληφθεί η διαδικασία, να διεκδικήσουν την εκλογή τους. Άλλως, η απερχόμενη διοίκηση θα προσφύγει στο Πρωτοδικείο για διορισμό νέου διοικητικού συμβουλίου.
Δημοσιογραφικές πληροφορίες ανέφεραν ότι ο κ. Αβραντίνης και οι συνεργάτες του, θα επιδιώξουν να περιληφθούν στη νέα διοίκηση, που πιθανόν να ορισθεί από το Πρωτοδικείο, και νέοι παράγοντες.

* Στο μεταξύ, η ομάδα βετεράνων ποδοσφαιριστών Πρωτέα Παλ. Φωκαίας και ευρύτερης περιοχής, μετέβη στον Βόλο κι αντιμετώπισε σε φιλικό αγώνα την Ένωση παλαιμάχων ποδοσφαιριστών Ολυμπιακού Βόλου (Ε.Π.Π.Ο.Β.), την περασμένη Δευτέρα 16/6. Το παιχνίδι πραγματοποιήθηκε στο Olimpico Sport Club Βόλου. Την φιλοξενούμενη ομάδα του Πρωτέα συνόδευσε ο επιχειρηματίας κ. Μαριάς ενώ με τους βετεράνους του Πρωτέα αγωνίσθηκε και η παλιά δόξα του Παναθηναϊκού και του ελληνικού ποδοσφαίρου Δημήτρης Σαραβάκος. Η Ε.Π.Π.Ο.Β. φιλοξένησε με τον καλύτερο τρόπο την αποστολή του Πρωτέα και με την συνεργασία του κέντρου τουριστικής πληροφόρησης του δήμου Βόλου, προσέφερε –μεταξύ άλλων- τουριστικά έντυπα προβολής του Βόλου και της Μαγνησίας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money