Σάββατο 28 Ιουνίου 2014

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΠΟ ΒΑΒΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΡΟΥΑΝΑ



Ο πρόεδρος Σάββας Βαβάσης και ο γενικός γραμματέας Κάρολος Καρουάνας της Δόξας Αγίας Άννας (φωτο αριστερά), υπογράφουν καταγγελία που μας κοινοποίησαν και στην οποία καταφέρονται στην διοίκηση της ΕΠΣΑΝΑ. 
Όπως συνέβη και στις εργασίες της πρόσφατης τακτικής Γενικής Συνέλευσης της Ένωσης, οι κ.κ. Βαβάσης και Καρουάνας διαμαρτύρονται για την στάση των μελών της διοίκησης, αποτελώντας μια αντιπολιτευτική φωνή που προσπαθεί να αποδείξει την αυταπόδεικτη αδυναμία αρκετών μελών του 11μελούς διοικητικού συμβουλίου να εκτελέσουν σωστά τις υποχρεώσεις τους. 
Το κείμενο της καταγγελίας είναι υπερβολικό ως προς τις εκφράσεις που χρησιμοποιούν οι διαμαρτυρόμενοι, μεταφέρει όμως στην «ποδοσφαιρική οικογένεια» της ΕΠΣΑΝΑ -έστω με τρόπο σχεδόν υβριστικό- πραγματικές αδυναμίες του συστήματος διοίκησης, που χρήζει σημαντικών διορθώσεων.
Το κείμενο της καταγγελίας ακολουθεί:
«Ο «τιμωρημένος» πρόεδρος και ο γ.γ. της Δόξας Αγίας Άννας καταγγέλλουν για δεύτερη φορά ότι έγινε μια Γενική Συνέλευση παρωδία της ΕΠΣΑΝΑ, με παρόντα μόλις τα δύο τρίτα των σωματείων από την δύναμη της Ένωσης, με ευθύνη φυσικά της διοίκησης Παπαμακάριου (παρ’ όλο που ο κύριος Βελτανιώτης προσπάθησε να μας πείσει πως τα υπόλοιπα σωματεία απουσίασαν γιατί έχουν λύσει όλα τους τα προβλήματα)! Αν είναι δυνατόν…
Είμαστε λοιπόν αναγκασμένοι να βάλουμε ορισμένα πράγματα στη σωστή τους διάσταση, μιας και στην Γενική Συνέλευση -λόγω χρόνου- δεν ειπώθηκαν.
Επειδή ο πρόεδρος και ο γ.γ. της Δόξας και κατά συνέπεια η ομάδα, δεν έχουν να φοβηθούν κανένα και δεν έχουν υποχρέωση σε κανένα, καταγγέλλουμε τα εξής:
α) Μπορεί ο πρόεδρος να μας πει πώς «κρατάει» τον πρώην ταμία κύριο Φλαμπούρη και πώς τον εκβιάζει, όπως έλεγε πριν την έκτακτη Γενική Συνέλευση;
β) Γιατί ο κύριος Φλαμπούρης από πρωτεργάτης της Κίνησης του περασμένου Μαρτίου, έχει καταντήσει να είναι «αυλοκόλακας» του προέδρου; Εμείς σαν Δόξα ξέρουμε. Ας βγουν να τα πουν, για να μάθουν και τα σωματεία ποιός είναι ο καθένας, ποιοί μας διοικούν και πού εμπιστευόμαστε τις τύχες μας!
γ) Ο λαλίστατος και έμπειρος παράγοντας κύριος Αποστολίδης, γιατί έχει βάλει την ουρά στα σκέλια; Γιατί δεν μιλάει; Τι άλλαξε το τελευταίο τρίμηνο και από υπέρμαχος της Κίνησης για την ανατροπή της διοίκησης, έχει γίνει «τσανακογλύφτης» του προέδρου;
Μπορούν να μας πουν οι κύριοι της προ τριών μηνών αντιπολίτευσης τί μεσολάβησε και τώρα είναι όλα μέλι-γάλα; Τι σας έχει τάξει ο πρόεδρος; Γιατί τόσες κωλοτούμπες; Πότε είχατε δίκαιο; Τότε ή τώρα; Γιατί παγιδεύσατε τα σωματεία; Τί έχει μεσολαβήσει; Τι σας «έταξε» και τί «κουκούλωσε» ο πρόεδρος;
Συνέπεια όλων αυτών και τόσων άλλων, τα σωματεία να έχουν πελαγώσει, να μην ξέρουν ποιά είναι η αλήθεια και τι ρόλο παίζει καθένας από εσάς.
Βέβαια δεν είναι και οι παράγοντες των σωματείων άμοιροι ευθυνών, γιατί κανείς δεν βγήκε να ρωτήσει ούτε να αναρωτηθεί γιατί συμβαίνουν όλα αυτά!
Απλά βολεύονται στις ψεύτικες υποσχέσεις και στις εκδουλεύσεις που απλόχερα σκορπάει η μακράν χειρότερη διοίκηση από την ίδρυση της Ένωσης. Κρίμα, γιατί χαλάτε λεφτά και χρόνο, διοικείτε σωματεία με ιστορία και διαπαιδαγωγείτε και μικρά παιδιά!
Αν είναι δυνατόν… Να είμαστε υπόδουλοι εξήντα σωματεία σε έντεκα ανίκανους, που μας διοικούν. Εμείς και η ομάδα μας νιώθουμε δικαιωμένοι και νικητές στην τακτική Γενική Συνέλευση. Γιατί πάντα ήμασταν και θα είμαστε μακριά από κάθε διαπλοκή, πάντα ντόμπροι, να υπηρετούμε το συμφέρον του ερασιτεχνικού αθλητισμού που τόσο λατρεύουμε!
Να φοβηθούμε τί και ποιόν; Τον «εξαφανισμένο» γραμματέα; Τον ανύπαρκτο πρόεδρο ή τους υπόλοιπους, που είναι «ένα τίποτα» στο χώρο του ποδοσφαίρου;
Ανύπαρκτοι στην κυριολεξία! Σεβόμαστε τους θεσμούς, αλλά όχι αυτούς που καταπατάνε τα πάντα (ΚΑΠ, προκηρύξεις, ακόμα και δικές τους αποφάσεις), προκειμένου να παραμένουν στις αναπαυτικές τους καρέκλες και να πουλάνε εκδούλευση στα σωματεία.
Βέβαια, πόσο θα κάθονται ακόμα; Ελπίζουμε όχι πολύ! Ας βγουν να απαντήσουν και να αντικρούσουν όλα τα παραπάνω. Φυσικά, δεν νομίζουμε ότι θα απαντήσει κανένας. Απλά θα προσπαθήσουν να βρουν τρόπο για να απαξιώσουν εμάς και την ομάδα μας ή να βρουν τρόπο να μας ξανατιμωρήσουν»! 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money