Παρασκευή 6 Ιουνίου 2014

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ



* Τον Πρωτέα Π. Φωκαίας θα αναλάβει -σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες- ο έμπειρος προπονητής Νίκος Κόκκινος, που προπονούσε την περασμένη σαιζόν τη Νίκη Δροσιάς. Ο Πρωτέας τελείωσε την αγωνιστική περίοδο με προπονητή τον Καμερουνέζο Αρμάντο Φουτσίνι.

* Παραιτήθηκε το Δ.Σ. του Παλληνιακού και προκηρύχθηκαν αρχαιρεσίες για ανάδειξη νέου. Σε σχετική ανακοίνωση τονίζεται: «Ο πρόεδρος και το διοικητικό συμβούλιο του Παλληνιακού καλεί τα μέλη του σε έκτακτη Γενική Συνέλευση, το Σάββατο 14 Ιουνίου 2014, ώρα 18.00. Η Γενική Συνέλευση θα γίνει στα γραφεία του συλλόγου με θέματα: α) Ετήσιος διοικητικός και οικονομικός απολογισμός, β) αρχαιρεσίες για την εκλογή νέου διοικητικού συμβουλίου. Με εισήγηση του προέδρου Τάκη Μερτύρη και ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. όλα τα μέλη του συλλόγου θεωρούνται ταμειακώς εντάξει, κι έχουν δικαίωμα συμμετοχής στην έκτακτη Γενική Συνέλευση. Όσα από τα μέλη επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα για το νέο Δ.Σ., πρέπει να το δηλώσουν στον γενικό γραμματέα Γιάννη Τσαρούχα, μέχρι και την Παρασκευή 13 Ιουνίου 2014».

* Έντονη είναι η φημολογία -που έφθασε και στα δικά μας αυτιά- περί της ευνοϊκής μεταχείρισης που θα τύχει η Μάχη Μαραθώνος, από τον νέο δήμαρχο της περιοχής Ηλία Ψινάκη… Λέγεται ότι ο κ. Ψινάκης θέλει να βοηθήσει την ομάδα του ιστορικού Μαραθώνα, στο πλαίσιο της αναβάθμισης κάθε «αθλητικού προϊόντος» που έχει την συγκεκριμένη προέλευση: Μαραθώνας! Και ότι επίκειται μεγάλη αναβάθμιση όλων των αθλητικών εγκαταστάσεων και υποδομών, για την ανάπτυξη και προώθηση κάθε ολυμπιακού αθλήματος στην περιοχή.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money