Πέμπτη 12 Ιουνίου 2014

ΝΙΚΗΤΕΣ ΟΙ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΤΟΥ ΛΑΥΡΙΟΥ





Με την ευκαιρία του εορτασμού της Αγίας Τριάδας, πραγματοποιήθηκε τοπικό πανηγύρι στα Αθίκια Κορινθίας, που περιελάμβανε και φιλικό αγώνα ποδοσφαίρου μεταξύ παλαιμάχων του Τενεάτη Αθικίων και μιας ομάδας παλαιμάχων ποδοσφαιριστών από το Λαύριο. Το ματς έγινε στις  9/6, στο ολοκαίνουργιο γήπεδο Αθικίων, που διαθέτει καταπληκτικό συνθετικό τάπητα 5ης γενεάς.
Οι παλαίμαχοι του Λαυρίου νίκησαν 5-2. Η διαμόρφωση του σκορ έγινε ως εξής: Προηγήθηκε 1-0 η ομάδα του Λαυρίου με εύστοχο κτύπημα πέναλτυ του Αντώνη Χασιώτη και ισοφάρισε 1-1 η ομάδα των Αθικίων. Ακολούθησε γκολ του Δημήτρη Παπαγεωργίου για το 2-1 και σύντομα έκανε το 3-1 ο Κώστας Μπατής και το 4-1 πάλι ο Αντώνης Χασιώτης. Οι παίκτες των Αθικίων μείωσαν 4-2 και το σκορ έκλεισε ο Σταύρος Παπασταυρόπουλος, σημειώνοντας το τελικό 5-2.
Μετά τον αγώνα, οι τοπικοί παράγοντες φιλοξένησαν με τραπέζι τους φιλοξενούμενους, προσφέροντας τοπικά εδέσματα. Έγινε γλέντι, που το χάρηκαν όλοι! Οι Λαυριώτες ευχαρίστησαν τους φίλους τους του Τενεάτη και όλων των Αθικίων, για την θερμή φιλοξενία της αποστολής τους. Οι παλαίμαχοι ευχαρίστησαν και τον παίκτη της Λαυριώτικης ομάδας Κώστα Βακλώρη, ο οποίος κανόνισε τα πάντα, σε συνεργασία με τους παράγοντες των Αθικίων.
Στην αποστολή των παλαιμάχων του Λαυρίου μετείχαν οι: Χρήστος Τριανταφύλλης, Βαγγέλης Πιτσικάλης, Δημήτρης Λουκάς, Κώστας Παπαδόπουλος, Κώστας Βακλώρης, Κώστας Μπατής, Τάσος Μαραγκός, Φώτης Μαραγκός, Δημήτρης Παπαγεωργίου, Αντώνης Χασιώτης, Νίκος Μώρογλου, Παναγιώτης Γραμματικόπουλος, Ηρακλής Γεωργούλιας, Σταύρος Παπασταυρόπουλος, Τρύφωνας Σοκολάκης. 




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money