Πέμπτη 5 Ιουνίου 2014

ΜΠΑΡΑΖ Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ: ΑΝΟΔΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ…



Την πιο λαμπρή σελίδα της ιστορίας του «έγραψε» ο ΠΑΟ Λουτρακίου στη Νέα Πέραμο. Οι «οράνιε» ήταν συνεπείς, αυτή τη φορά, στο δεύτερο πιο σημαντικό ραντεβού με την ιστορία τους τα τελευταία δύο χρόνια! Με δύο γκολ του Λευτέρη Σουσούνη (στο 30’ κι στο 87’) επικράτησαν 2-0 του γηπεδούχου Άτταλου, κατακτώντας την πρώτη θέση της βαθμολογίας του ομίλου, κι επιτυγχάνοντας την άνοδο στη Γ’ εθνική (ή Football League 2, αν προτιμάτε). Προπονητής του Λουτρακίου ήταν κι εφέτος ο Νίκος Μεσολόγγης.

Στον Άγιο Στέφανο, ο τοπικός Ολυμπιακός αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τον Ιάλυσο Ρόδου. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν (0-1) στο 7’ με γκολ του Σπάρταλη και οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 57’ με προβολή του Κατσιγιάννη, που πρόλαβε τους αμυντικούς ύστερα από δυνατό σουτ του Γιουβανέλλη στο οριζόντιο δοκάρι. Ο αγώνας εξελίχθηκε αμφίρροπος και ο Ολυμπιακός εδικαιούτο 1-2 ακόμη τέρματα σε φάσεις που δημιούργησαν κυρίως οι Αθανασόπουλος και Γιουβανέλλης.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Μπακόλας, Λέκα, Τσιούμας, Στέλλας, Μπερμπάντης, Σιαδήμας, Κατσιγιάννης (90’ Σεβδαλής), Γιουβανέλλης, Φώσκολος (74’ Ρακιτζόπουλος), Αθανασόπουλος, Τσουμάνης (82’ Μανωλόπουλος).

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ Π.Α.Ο. ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ
«Μετά το τέλος των αγώνων μπαράζ και την αγωνιστική χρονιά που έκλεισε με την  ιστορικότερη επιτυχία για το σύλλογό μας, αισθανόμαστε την ανάγκη να απευθύνουμε τις ευχαριστίες μας αλλά και να δώσουμε τα συγχαρητήρια μας:
1. Στους ποδοσφαιριστές των ομάδων Γ.Α.Σ. Ιάλυσος, Άτταλος Ν. Περάμου και Ολυμπιακός Αγ. Στεφάνου, για το «ευ αγωνίζεσθαι» και την άψογη αθλητική συμπεριφορά που επέδειξαν εντός των αγωνιστικών χώρων. Ήταν όλοι τους πανάξιοι αντίπαλοι.
2. Στους προέδρους και τα μέλη των Δ.Σ. του Ολυμπιακού Αγ. Στεφάνου και του Άτταλου Ν. Περάμου, για την άψογη φιλοξενία που παρείχαν τόσο στην αποστολή όσο και στους φίλους της ομάδας μας.
3. Στον πρόεδρο της Ε.Π.Σ Δωδεκανήσου κ. Παναγιώτη Διακοφώτη, καθώς και στα μέλη του Δ.Σ της Ενώσεως, για την πολύτιμη βοήθεια και φιλοξενία που μας παρείχαν κατά τη διήμερη παραμονή της ομάδας μας στο νησί της Ρόδου.
4. Στο Δ.Σ. της Ε.Π.Σ Κορινθίας για την πολύτιμη συμβουλευτική συνδρομή του, σε οργανωτικά και διαδικαστικά θέματα γύρω από την τέλεση των αγώνων μπαράζ.
5. Στον Δημοτικό Οργανισμό «Προμηθέας» και τους εργαζόμενους στο Θώδειο Στάδιο Λουτρακίου, για την εξαιρετική κατάσταση του γηπέδου και όλων των εγκαταστάσεων κατά τη διάρκεια των αγώνων μπαράζ. Τα κολακευτικά σχόλια που ακούσαμε από τους φιλοξενούμενους παράγοντες, ποδοσφαιριστές και δημοσιογράφους, ανήκουν αποκλειστικά σε εσάς!
6. Στον απλό κόσμο, του ποδοσφαίρου και μη, του Λουτρακίου αλλά και της υπόλοιπης Κορινθίας, για την ηθική και οικονομική υποστήριξη που μας πρόσφεραν στο δρόμο για την κατάκτηση της ανόδου στη Γ’ Εθνική».

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ – ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1η αγωνιστική – Κυριακή 11/5/2014
Ολυμπιακός Αγ. Στεφάνου – ΑΟ Λουτρακίου 0-2
Ιάλυσος Ρόδου – Άτταλος Ν. Περάμου 3-1

2η αγωνιστική – Τετάρτη 14/5/2014
ΑΟ Λουτρακίου – Ιάλυσος Ρόδου 1-0  
Άτταλος Ν. Περάμου – Ολυμπιακός Αγ. Στεφάνου 0-0

3η αγωνιστική – Τετάρτη 21/5/2014
Ιάλυσος Ρόδου – Ολυμπιακός Αγ. Στεφάνου 2-0
ΑΟ Λουτρακίου – Άτταλος Ν. Περάμου 2-0

4η αγωνιστική – Τετάρτη 28/5/2014
ΑΟ Λουτρακίου – Ολυμπιακός Αγ. Στεφάνου 4-2
Άτταλος Ν. Περάμου – Ιάλυσος Ρόδου 2-1

5η αγωνιστική – Κυριακή 1/6/2014
Ιάλυσος Ρόδου – ΑΟ Λουτρακίου 1-0
Ολυμπιακός Αγ. Στεφάνου – Άτταλος Ν. Περάμου 2-3

6η αγωνιστική – Τετάρτη 4/6/2014
Ολυμπιακός Αγ. Στεφάνου – Ιάλυσος Ρόδου 1-1
Άτταλος Ν. Περάμου – ΑΟ Λουτρακίου 0-2

Βαθμολογία
#       Ομάδα                          Αγ.     Βαθ.    Ν       Ι        Η       Τέρμ.
1. ΠΑΟ Λουτρακίου                   6        15     5       0        1       11-3
2. Ιάλυσος Ρόδου                      6        9       4       0              8-5
3. Άτταλος Ν. Περάμου              6        7       2       1              6-10
4. Ολυμπιακός Αγ. Στεφάνου      6        1       0       2              5-12

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money