Τρίτη 10 Ιουνίου 2014

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ: ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΜΑΓΓΙΝΑ



Ολοκληρώθηκε σήμερα η συνεργασία του Ολυμπιακού Αγίου Στεφάνου με τον έμπειρο προπονητή Γιάννη Μαγγίνα, ο οποίος με δική του πρωτοβουλία ζήτησε ν’ αποδεσμευθεί ώστε να συζητήσει με άνεση τις σοβαρές προτάσεις που έχει από δύο τουλάχιστον συλλόγους ανώτερης κατηγορίας.
Ο πρόεδρος Κοσμάς Λεπατατζής και το διοικητικό συμβούλιο του Ολυμπιακού, έκαναν δεκτό το αίτημα του κ. Μαγγίνα, ευχαριστώντας τον με κάθε τρόπο για τις επιτυχίες που σημείωσε η ομάδα ανδρών υπό την τεχνική του ηγεσία.
Για πρώτη φορά στην πολυετή ιστορία του, ο Ολυμπιακός Αγίου Στεφάνου αναδείχθηκε «νταμπλούχος» ΕΠΣΑΝΑ, αφού κατέκτησε τους τίτλους του πρωταθλητή και του κυπελλούχου! Μπορεί η προσπάθεια στα μπαράζ για την άνοδο στη Γ’ εθνική κατηγορία να μην ευοδώθηκε, όμως οι εμπειρίες που αποκτήθηκαν από την ιστορική κατάκτηση του «νταμπλ» θα μείνουν αξέχαστες σε όλους.
Αυτό ακριβώς υπογράμμισε στη δήλωσή του προς «τα νέα της ΕΠΣΑΝΑ» ο κ. Λεπατατζής, λέγοντας: «Η συνεργασία μας με τον Γιάννη Μαγγίνα θα μείνει χαραγμένη στη μνήμη μας για πάντα! Γι’ αυτό άλλωστε θα υπάρχει πάντοτε μια ανοικτή πόρτα συνεργασίας γι’ αυτόν στον σύλλογό μας. Ο Γιάννης μας βοήθησε όλους να ξεπεράσουμε πολλά –άγνωστα μέχρι τότε σ’ εμάς- προβλήματα και να δημιουργήσουμε ένα σωματείο με οργάνωση και προϋποθέσεις καλύτερες απ’ αυτές που είχαμε συνηθίσει! Έφτιαξε μια εξαιρετική ομάδα και θα τον θυμόμαστε για πάντα. Για την προσφορά του στον Ολυμπιακό Αγίου Στεφάνου και για τις επιτυχίες που σημείωσε η ομάδα μας κάτω από την τεχνική του ηγεσία. Τον ευχαριστούμε πολύ για όλα»!
  

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money