Τετάρτη 25 Ιουνίου 2014

ΕΞΩΘΕΣΜΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ…



Με εξωθεσμικές κινήσεις και λογικές, ορισμένα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της ΕΠΣΑΝΑ, μαζί με μη εκλεγμένους παράγοντες, προσπαθούν να επιβάλλουν ατομικές πρακτικές διοίκησης, αδιαφορώντας για το ποδόσφαιρο και τα σωματεία-μέλη της Ένωσης... Συμβαίνει δηλαδή ακριβής αντιγραφή των φαινομένων που οδήγησαν στην απαξία και την πτώση της διοίκησης Μαγουλά.
Στη συνεδρίαση του Δ.Σ. που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 25/6, ο νέος δήμαρχος Ωρωπού Θωμάς Ρούσσης δεν παραιτήθηκε από την θέση του γενικού γραμματέα, αντίθετα με όσα είχε δηλώσει σε άλλα μέλη της διοίκησης. Αποτέλεσμα της μη παραίτησης, ήταν η αποχώρηση από την συνεδρίαση του προέδρου της Επιτροπής Υποδομών Ανδρέα Μπέτση, για προσωπικό λόγο.
Βάσει αυτής της –απροσδόκητης- για τους διοικούντες την Ένωση εξέλιξης, το θέμα της αναδιάρθρωσης του Δ.Σ. που υπήρχε προς συζήτηση, εκτονώθηκε με την αλλαγή στη θέση του ταμία. Ο Γιώργος Νικολάου, που αντιμετωπίζει προσωπικό πρόβλημα, αντικαταστάθηκε από τον Γιώργο Πέππα, ο οποίος εξελέγη νέος ταμίας του Δ.Σ.
Υπό τις παρούσες συνθήκες, οι συνεργασίες μεταξύ των μελών της διοίκησης δείχνουν αδύνατες, με αποτέλεσμα να θεωρείται πολύ πιθανή η προσφυγή σε εκλογές, για ανάδειξη νέου σχήματος…

* Ο πρόεδρος της ΕΠΣΑΝΑ Γιώργος Παπαμακάριος, έφερε προς συζήτηση θέμα πειθαρχικής ποινής (λόγω σχετικού παραπτώματος) του παλιού αρχιδιαιτητή της Ένωσης Πέτρου Κόνιαρη. Η συζήτηση του θέματος ανεβλήθη, διότι υπήρξε πληροφόρηση ότι ο κ. Κόνιαρης θα ζητήσει μεταγραφή για άλλη Ένωση.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money