Δευτέρα 9 Ιουνίου 2014

Η ΤΑΚΤΙΚΗ Γ.Σ. ΤΗΣ ΕΠΣΑΝΑ



Η τακτική Γενική Συνέλευση της ΕΠΣΑΝΑ πραγματοποιείται στο ξενοδοχείο Holiday Inn (Αττική Οδός, μεταξύ εξόδων 17 & 18), την Δευτέρα 16 Ιουνίου και ώρα 18.00. Εάν δεν υπάρξει απαρτία, η τακτική Γενική Συνέλευση, θα πραγματοποιηθεί χωρίς άλλη πρόσκληση, την ίδια ημέρα και ώρα 19.00 στον ίδιο τόπο και με τα ίδια θέματα ημερήσιας διάταξης, σύμφωνα με τις διατάξεις του καταστατικού.
Κάθε σωματείο εκπροσωπείται στην τακτική Γενική Συνέλευση δι’ αντιπρόσωπου, με απόφαση του Διοικητικού του Συμβουλίου. Οι αντιπρόσωποι νομιμοποιούνται με την κατάθεση στην ΕΠΣΑΝΑ το αργότερο τρεις ημέρες προ της έναρξης της Γενικής Συνέλευσης, μη συμπεριλαμβανομένης της ημέρας αποστολής, δηλαδή μέχρι την Πέμπτη 12/6 ώρα 15.00, ειδικού πληρεξουσίου εγγράφου του αντιπροσωπευομένου σωματείου – μέλους.


* Επίσης, η ΕΠΣΑΝΑ έκανε γνωστά στα σωματεία-μέλη της τα εξής: 
Α) Για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο 2014-2015 πρέπει να προσκομίσουν μαζί με την δήλωση συμμετοχής στα πρωταθλήματα της Ένωσης, το παραχωρητήριο γηπέδου που θα συνοδεύεται υποχρεωτικά με την άδεια λειτουργίας του γηπέδου.
Β) Βάσει αποφάσεως του διοικητικού συμβουλίου της ΕΠΣΑΝΑ, από την αγωνιστική περίοδο 2014-2015, τα σωματεία που δεν θα δηλώσουν συμμετοχή στα πρωταθλήματα ανδρών Α', Β' και Γ' κατηγορίας, δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στα πρωταθλήματα υποδομών.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money