Πέμπτη 12 Ιουνίου 2014

ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΤΑ ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ



Διεκόπη για την επόμενη Τετάρτη 18/6, η τακτική Γενική Συνέλευση του Α.Ο. Γλυκών Νερών, δεδομένου ότι δεν υπήρξε ενδιαφέρον για την ανάληψη της προεδρίας από κανένα ουσιαστικά μέλος του συλλόγου! Υπήρξαν αρκετές συζητήσεις -ορισμένες μάλιστα σε υψηλούς τόνους- καθώς ο απερχόμενος πρόεδρος Άρης Σκρέκης προκλήθηκε να συνεχίσει στην προεδρία του συλλόγου αλλά χωρίς την οικονομική βοήθεια κανενός εκ των παρισταμένων…
Διεφάνη ότι κάποια μέλη ήθελαν τον κ. Σκρέκη για πρόεδρο, αλλά οι ίδιοι να έχουν το «πάνω χέρι» στη διοίκηση του συλλόγου!
Στην εξέλιξη των εργασιών της Γ.Σ. που άρχισε με την παρουσία σχετικά ολίγων μελών του Α.Ο. Γλυκών Νερών, δημιουργήθηκε εκνευρισμός και ο πρόεδρος της συνέλευσης Α. Σκρέκης δέχθηκε τελικά να δώσει χρονικό περιθώριο μιας εβδομάδας σε κάποιους «ενδιαφερόμενους» (τουλάχιστον έτσι δήλωσαν), για να προσκομίσουν την οικονομική τους πρόταση. Έτσι, η Γ.Σ. διεκόπη προσωρινά και θα συνεχισθεί την προσεχή Τετάρτη 18/6.
Σημαντικό γεγονός στην ανώμαλη εξέλιξη των εργασιών της Γενικής Συνέλευσης του συλλόγου, αποτέλεσε η απουσία μελών της νέας δημοτικής αρχής (πρόκειται ουσιαστικά για τα ίδια πρόσωπα με την απερχόμενη διοίκηση!), που είχε προσκληθεί στην Γενική Συνέλευση αλλά ουδείς εξ αυτών παρευρέθη, δείχνοντας την απαξία τους προς τον σύλλογο και τους φίλους του…
Αντίθετα, παρευρέθη ο επικεφαλής της δημοτικής αντιπολίτευσης Ισίδωρος Μάδης, ο οποίος έδειξε έμπρακτα το ενδιαφέρον του.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money