Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014

ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ: ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΜΕΝΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ




Αλλαγές έχουν δρομολογηθεί στα διοικητικά πράγματα του Παμπαιανικού. Η Γενική Συνέλευση που έχει συγκαλέσει η απερχόμενη διοίκηση για το ερχόμενο Σάββατο, δεν αποτελεί σημείο αναφοράς για τα μέλη του συλλόγου, καθώς έχουν ήδη δοθεί τα βιβλία, κι έχει συμφωνηθεί η μεταβίβαση της διοίκησης σε χέρια παλιών μελών-φίλων του ιστορικού Παμπαιανικού, οι οποίοι επανέρχονται στην διοίκηση του συλλόγου.
Για τον λόγο αυτό άλλωστε, πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή 22/6 συγκέντρωση στην αίθουσα που συνεδριάζει το δημοτικό συμβούλιο, με την βοήθεια και την παρουσία του νεοεκλεγέντος δημάρχου Σπύρου Στάμου και του νυν γραμματέα της Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης Ελλάδος (ΕΟΠΕ) Παναγιώτη Αντωνίου, νεοεκλεγέντος δημοτικού συμβούλου.
Στην συγκέντρωση αυτή αποφασίσθηκε η σύγκληση Γενικής Συνέλευσης των μελών με μοναδικό θέμα τις αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέας διοίκησης, την ερχόμενη Κυριακή 29/6, ώρα 11 π.μ. στον ίδιο χώρο, του παλιού Δημοτικού Σχολείου στην κεντρική πλατεία της Παιανίας.
Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές του συλλόγου επιθυμούν να παραμείνουν στην ομάδα, η οποία θα επιδιώξει να επαναφέρει στις τάξεις του συλλόγου αρκετά παιδιά που κατοικούν στην Παιανία αλλά είχαν απομακρυνθεί –για διάφορους λόγους- τα τελευταία χρόνια.

* Το φωτογραφικό στιγμιότυπο είναι από την συγκέντρωση της περασμένης Κυριακής. Διακρίνονται ο νέος δήμαρχος κ. Στάμου και ο κ. Αντωνίου δίπλα του, να ομιλεί στα μέλη του Παμπαιανικού.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money