Τρίτη 5 Μαΐου 2015

ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ: ΑΛΛΑΓΗ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ



Το δίδυμο Ν. Κοντάκη (αριστερά) - Γ. Φαράκου
Με προπονητή τον Ηλία Τριανταφύλλου, υπεύθυνο διπλωματούχο τεχνικό ομάδων υποδομής του συλλόγου, θα ολοκληρώσει τις εμφανίσεις της η ανδρική ομάδα του Παμπαιανικού, στο πρωτάθλημα της Β' κατηγορίας.
Ήδη, ο Γιώργος Φαράκος και ο συνεργάτης του Νίκος Κοντάκης, απεχώρησαν από την τεχνική ηγεσία του συλλόγου, κατόπιν φιλικής συζήτησης και συνεννόησης με τον πρόεδρο Ηλία Ζήκο, τον γενικό αρχηγό Γιώργο Καραουλάνη και μέλη της διοίκησης του συλλόγου. Η συνεργασία λύθηκε κοινή συναινέσει με διαφορές απόψεων αλλά και εκατέρωθεν ευχαριστίες, σε πολύ καλό κλίμα κι από τις δύο πλευρές.
Θυμίζουμε ότι ο Γιώργος Φαράκος είχε σημαντικότατες επιτυχίες στον Παμπαιανικό, με την δημιουργία αξιόμαχης ομάδας (τόσο στους άνδρες όσο και στους εφήβους), που διεκδίκησε την άνοδό της στην Α’ κατηγορία ενώ πολλοί περίμεναν ότι θα δυσκολευόταν να σωθεί από τον υποβιβασμό! Μετά την λύση της συνεργασίας, ο κ. Φαράκος απηύθυνε ευχαριστίες στους παίκτες με τους οποίους συνεργάσθηκε τους τελευταίους 9 μήνες.
Ο κ. Τριανταφύλλου κάθισε στον πάγκο της ανδρικής ομάδας του Παμπαιανικού, στον νικηφόρο (5-1) αγώνα που έδωσε στην Δροσιά, με την τοπική Νίκη.


ΝΙΚΗ ΔΡΟΣΙΑΣ – ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ 1–5
Με πολύ καλή εμφάνιση, ο Παμπαιανικός πέρασε σαν σίφουνας από την Δροσιά και «σάρωσε» την γηπεδούχο Νίκη με 5-1 αφού στο ημίχρονο προηγήθηκε 2-1.
Τα τέρματα σημείωσαν οι Μυρτάι 2, Κρητικός, Λαγός και Λαλαούνης.  
Διαιτητές: Απ. Παπαδόπουλος – Σπίθας, Περδίκης.
ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ: Κασελούρης, Κρητικός, Χατζής, Παπανίκου, Δήμας (Τσεβάς), Τογιάλλι (Δημήτρουλας), Λαγός, Γκόμπλιας, Λαλαούνης (Λόκου), Τσιγάρας, Μυρτάι.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money