Τετάρτη 6 Μαΐου 2015

ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ: ΝΕΣΤΟΣ – ΘΥΕΛΛΑ


Η ομάδα του Νέστου Χρυσούπολης

Ο μεγάλος τελικός του Κυπέλλου Ερασιτεχνών μεταξύ του Νέστου Χρυσούπολης Καβάλας και της Θύελλας Διασταύρωσης Ραφήνας, διεξάγεται σήμερα Τετάρτη (6/5) στο δημοτικό στάδιο Καρδίτσας. Ο αγώνας θ’ αρχίσει στις 5 μ.μ. με διαιτητές τους Καρδιτσιώτες κ.κ. Τίκα (έμπειρος ρέφερυ με 6 χρόνια στην Β’ εθνική και προπονητής στην ομάδα πόλο του ΑΟ Καρδίτσας), Διπλάρη και τον Τρικαλινό κ. Νταλούκα. Τέταρτος ορίσθηκε ο κ. Γρατσάνης (Τρικάλων). Παρατηρητής διαιτησίας ορίσθηκε ο Γ. Λιόλιος (Λαρίσης).
Θυμίζουμε ότι στους ημιτελικούς, ο Νέστος απέκλεισε με επιβλητική νίκη 6-0 στην Παραμυθιά, την τοπική ομάδα Σούλι και η Θύελλα μετά από συγκλονιστικό ματς απέκλεισε με 2-1 στην παράταση τον Τσικλητήρα στην Πύλο, αγωνιζόμενη με 10 παίκτες στην παράταση. Και οι δύο ομάδες εμφανίζονται σε τελικό μεγάλης διοργάνωσης για πρώτη φορά στην ιστορία τους.
Ο έμπειρος προπονητής της Θύελλας Πέτρος Τσιγκούλης χαρακτήρισε γιορτή τον τελικό του Κυπέλλου Ερασιτεχνών και εμφανίσθηκε αισιόδοξος ότι η ομάδα του θα κατακτήσει κι αυτό το τρόπαιο…
«Ο τελικός του Κυπέλλου Ερασιτεχνών είναι μια γιορτή για τις ομάδες που φτάνουν εκεί! Αν μη τι άλλο, αποδεικνύουν ότι είναι και οι δύο ικανές για την κατάκτηση του κυπέλλου. Σεβόμαστε τον αντίπαλο αλλά πιστεύοντας και στις δικές μας δυνατότητες, εύχομαι και αισιοδοξώ να φέρουμε κι αυτό το τρόπαιο στην Ραφήνα. Θέλω να ευχηθώ ανεξαρτήτως αποτελέσματος στον Νέστο αλλά και στην ομάδα μας, καλή επάνοδο στην Γ’ εθνική. Εκτός από τους φιλάθλους μας και αυτούς του Νέστου, θέλω να καλέσω στο γήπεδο και τον κόσμο της Καρδίτσας, προκειμένου να απολαύσουν δύο καλές ομάδες».
Μοναδικός απών από την σύνθεση της Θύελλας είναι ο τερματοφύλακας Φάνης Κατσιούλης, που απεβλήθη στον ημιτελικό της Πύλου με τον Τσικλητήρα. Την τελευταία στιγμή θα αποφασισθεί και η συμμετοχή του Αλέξη Χαρακτίδη, που δεν έχει γίνει απολύτως καλά από τον μακροχρόνιο τραυματισμό του. Όλοι οι παίκτες ακολούθησαν την αποστολή της Θύελλας στην Καρδίτσα, που αναχώρησε το μεσημέρι της Τρίτης από την Ραφήνα και βρίσκεται από το βράδυ (χθες) στην Θεσσαλική πόλη.
Ο προπονητής του Νέστου Νίκος Καραμπετάκης, δήλωσε ότι πρόκειται για πρόκληση η συμμετοχή της ομάδας της Χρυσούπολης στον τελικό και θα προσπαθήσει να προσφέρει χαρά στον κόσμο της.
«Αυτό το ματς αποτελεί σίγουρα μια σπουδαία πρόκληση αφού στα 85 χρόνια ιστορίας μας, παίζουμε για πρώτη φορά στον τελικό του Κυπέλλου Ερασιτεχνών. Είναι ένα ματς με τεράστιο ενδιαφέρον και με την συμμετοχή των δύο καλύτερων ομάδων του θεσμού. Έχω παρακολουθήσει την Θύελλα και είδα ότι δίκαια είναι στον τελικό. Πιστεύω ότι πρόκειται για μια πάρα πολύ καλή ομάδα, ειδικά μεσοεπιθετικά. Προσπαθεί να παίξει οργανωμένο ποδόσφαιρο και διαθέτει παίκτες με μεγάλη εμπειρία. Το ίδιο είμαστε κι εμείς. Διαθέτουμε ομάδα που προσπαθεί να παίξει ποδόσφαιρο και να επιβάλλει το παιχνίδι της. Θεωρώ ότι θα είναι πολύ καλός τελικός, με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και θα το ευχαριστηθεί όλος ο κόσμος που θα τον παρακολουθήσει. Ο κόσμος μας, που μας στηρίζει σε κάθε ματς, θα είναι ξανά κοντά μας, κι εμείς θέλουμε να του δώσουμε μεγάλη χαρά».
Για 3 παίκτες του Νέστου, θα αποφασισθεί την τελευταία στιγμή η συμμετοχή στον τελικό. Πρόκειται για τους τραυματίες Παπαδάτο, Γκατζολάρι και Στέρεφ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money