Κυριακή 10 Μαΐου 2015

ΑΚΡΑΤΗΤΟΣ Α. ΛΙΟΣΙΩΝ – ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ 0–0



Στον πρώτο αγώνα κατάταξης για την άνοδο στην Γ’ εθνική κατηγορία, η Θύελλα Ραφήνας ήλθε ισόπαλη 0-0 με τον Ακράτητο Άνω Λιοσίων στο γήπεδο Μαγούλας.
Στον άλλο αγώνα του ομίλου, ο Ιάλυσος Ρόδου επεβλήθη εκτός έδρας με 1-0 του Α.Ο. Ζευγολατιού Κορινθίας.
Το ματς του γηπέδου Μαγούλας ήταν στα μέτρα της Θύελλας, που δεν κατάφερε να αξιοποιήσει την ανωτερότητά της και να θεωρείται ως η μεγάλη χαμένη της συνάντησης. Είναι αλήθεια ότι η Θύελλα έχασε πολλές ευκαιρίες για να σκοράρει και να πάρει την νίκη. Όμως, η εμφανής κούραση των παικτών από τους συνεχείς αγώνες έκανε την ομάδα της Ραφήνας να φαίνεται αδύναμη να κερδίσει ένα παιχνίδι από αντίπαλο μετρίων δυνατοτήτων! Άλλωστε, η απώλεια ακόμη και κτυπήματος πέναλτυ, έδειξε το έλλειμμα ψυχολογίας…
Ο δυνατός αέρας που επικράτησε στο γήπεδο κατά το πρώτο ημίχρονο, ήταν υπέρ του Ακράτητου και βοήθησε τους γηπεδούχους να απειλήσουν σοβαρά σε τρεις περιπτώσεις την άμυνα των φιλοξενουμένων. Μάλιστα, στις δύο απ’ αυτές είχαν δοκάρια! Στο 4’ ο Ζησούδης εκτέλεσε φάουλ από μεγάλη απόσταση, ο αέρας «έσπρωξε» με δύναμη την μπάλλα, ο Κατσιούλης ξεγελάστηκε αλλά για καλή του τύχη η μπάλλα προσέκρουσε στην συμβολή των δοκών! Επίσης, στο 8’ ο Ακράτητος είχε κι άλλο δοκάρι, όταν σε σουτ του Καλέμι, η μπάλλα βρήκε στο επάνω μέρος της οριζόντιας δοκού και έφυγε άουτ! Νέα δύσκολη φάση συνέβη για τον Κατσιούλη (με την βοήθεια του αέρα) στο 14’. Ο Αγκάνοβ εκτέλεσε φάουλ πολύ πίσω από το κέντρο του γηπέδου, η μπάλλα έκανε γκελ και λίγο έλειψε να «κρεμάσει» τον έμπειρο τερματοφύλακα, που απέκρουσε δύσκολα σε κόρνερ.
Η Θύελλα άρχισε να βελτιώνεται μετά το πρώτο τέταρτο του ματς και στο 16’ έχασε την πρώτη της ευκαιρία. Από γύρισμα του Χαρακτίδη (βρισκόταν σε πλάγια θέση αριστερά), ο Καζαντζής πήρε την μπάλλα και σούταρε, αλλά πρόλαβε με κόντρα ο Σιακαβάρας κι έκοψε σε κόρνερ. Όμως, στο 23’ η Θύελλα κέρδισε πάναλτυ! Ο Καζαντζής εκτέλεσε γρήγορα πλάγιο άουτ και ο Μαργέτης μπήκε μέσα στην περιοχή και πέρασε τον Καράπαππα, ο οποίος τον ανέτρεψε. Το πέναλτυ κτύπησε στο 24’ ο Χαρακτίδης, ο οποίος έστειλε την μπάλλα στο οριζόντιο δοκάρι και στην επιστροφή της με κεφαλιά σκοράρισε αλλά το γκολ ακυρώθηκε σωστά για διπλή επαφή.
Στο δεύτερο ημίχρονο η Θύελλα είχε τον αέρα με το μέρος της και πίεσε, ειδικά στο τελευταία 25λεπτο, χωρίς όμως να σκοράρει. Στο 66’ ο Καζαντζής έχασε μοναδική ευκαιρία, μετά από μπαλλιά του Κατσούγκρη, καθώς ο τερματοφύλακας Σαββόπουλος απέκρουσε εντυπωσιακά. Στο 77’ πάλι ο τερματοφύλακας του Ακράτητου επενέβη σωτήρια σε προβολή από κοντά του Καζαντζή (μετά από εκτέλεση φάουλ του Χαρακτίδη) και στο 78’ ο Κατσούγκρης έπιασε δυνατό σουτ από το ύψος του πέναλτυ και η μπάλλα κατέληξε άουτ αφού κτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 84’ ο Κατσιούλης έσωσε την εστία του σε μοναδικό τετ-α-τετ του Παρασίδη, παραχωρώντας κόρνερ. Αυτή ήταν η μοναδική καλή ευκαιρία του Ακράτητου στο β’ μέρος.
Πάντως, η Θύελλα ενέτεινε τις προσπάθειές της και στο 88’ ο Σαββόπουλος απέκρουσε το απευθείας κτύπημα φάουλ του Χαρακτίδη. Στην εξέλιξη της φάσης ο Καζαντζής με κεφαλιά επανέφερε την μπάλλα στα καρέ (φάνηκε ότι θα κατέληξε στα δίχτυα) αλλά την ύστατη στιγμή ο Καράπαππας πρόλαβε και απομάκρυνε με προβολή επί της γραμμής τέρματος!
Διαιτητές: Φώτης – Τακόπουλος, Πριόνας (Εύβοιας).
ΑΚΡΑΤΗΤΟΣ: Σαββόπουλος, Αγκάνοβ, Ζησούδης (77’ Τσαντερίδης), Λαβρεντίεφ, Καράπαππας, Σιακαβάρας, Λούντζης (94’ Πλαβούκος), Καλέμι, Ντάμπος (61’ Πούλης), Γκότσης, Παρασίδης.
ΘΥΕΛΛΑ: Κατσιούλης, Τσέλιος, Προδρόμου, Τασσόπουλος, Σερέτης, Ντούνης, Χαρακτίδης, Γεραγωτέλλης (68’ Μουλλάκης), Καζαντζής, Μαργέτης (68’ Αθανασόπουλος), Δημεσπύρα (57’ Κατσούγκρης).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money