Τρίτη 5 Μαΐου 2015

Ο ΒΑΓΓ. ΚΟΡΔΟΛΑΙΜΗΣ ΔΙΕΚΟΨΕ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΥ ΕΘΝΙΚΟΥ-ΙΩΝΙΚΟΥ



Ο διαιτητής ΕΠΣΑΝΑ Βαγγέλης Κορδολαίμης (με βοηθούς τους Ηλία Μήταρη και Ράινχαρντ Μπουξμπάουμ) διέκοψε την επεισοδιακή αναμέτρηση Εθνικού Πειρ.–Ιωνικού του 4ου ομίλου της Γ’ εθνικής, λόγω μιας αυτοσχέδιας κροτίδας που έπεσε στο γήπεδο… Η κροτίδα ήταν μεγάλης ισχύος, κι ευτυχώς δεν τραυμάτισε κανένα αλλά μπορούσε –εν δυνάμει- να επιφέρει σοβαρό τραυματισμό!
Ο αγώνας στο γήπεδο Μοσχάτου ήταν ισόπαλος 1-1, όταν στο 73’ ο Κατσίκας του Ιωνικού δέχθηκε μαρκάρισμα αντιπάλου κι έπεσε στον αγωνιστικό χώρο. Ο διαιτητής δεν έδωσε φάουλ και οι παίκτες του Εθνικού συνέχισαν να παίζουν, χωρίς να εφαρμόσουν το fair-play… Η συμπεριφορά αυτή εξόργισε τους ποδοσφαιριστές του Ιωνικού και ήλθαν στα χέρια με τους αντιπάλους! Ο διαιτητής απέβαλε ένα παίκτη από κάθε ομάδα, κι ενώ επικρατούσε πανδαιμόνιο έπεσε στον αγωνιστικό χώρο αυτοσχέδια κροτίδα σε σωλήνα, με αποτέλεσμα να διακοπεί ο αγώνας, δεδομένου ότι ο θόρυβος ήταν εκκωφαντικός.
Ύστερα από 45’ λεπτά διαβουλεύσεων και παρά τις προσπάθειες των διοικήσεων και των δυο ομάδων, ο κ. Κορδολαίμης δεν βγήκε ξανά στο γήπεδο κι αποφάσισε να διακόψει οριστικά τον αγώνα. Στο φύλλο αγώνα σημείωσε ότι ήταν αδύνατο να συνεχίσει, αφού κινδύνευσε η σωματική ακεραιότητα παικτών. Οι βοηθοί Μήταρης και Μπουξμπάουμ, απέφυγαν να πάρουν θέση για την πλευρά από την οποία προήλθε η «ρουκέτα»… Αναμένεται ότι το φύλλο αγώνα θα είναι επιβαρυντικό για τους γηπεδούχους.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money